De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf: "Vreau să scap..."

Publicat pe

Dat fiind că procesul lor tărăgănează de prea multă vreme, Anamaria Prodan a mărturisit recent că vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf. Din păcate însă, aceasta susține că încă soțul ei nu vrea să divorțeze le notar, cu toate că aceasta ar fi dorința întregii familii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf. Cei doi soți au de împărțit multe milioane de euro, dar și imobile, iar impresara nu mai vrea sub nicio formă să amâne acest moment.

De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf: "Vreau să scap..."De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf: "Vreau să scap..."

De ce vrea Anamaria Prodan să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf

După 13 ani de căsnicie și la doar numai două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, lăsând să se înțeleagă că între ei lucrurile merg perfect, Anamaria Prodan și Reghe s-au despărțit. Antrenorul a devenit recent tată pentru a treia oară, iar între timp și Anamaria Prodan și-a refăcut viața, deși deocamdată nu a dat prea multe detalii despre noul ei iubit, menționând că încă este o femeie măritată. Acum, așadar, impresara are toate motivele să se încheie divorțul de soțul ei.

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Multe case și milioane de euro

Citește și: Anamaria Prodan vrea să se căsătorească cu iubitul arab, după ce se finalizează divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Pot să o fac într-o secundă'

Citește și: Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui. Motivul invocat de Corina Caciuc

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și iubita lui au dat-o în judecată: „Numai de asta nu-mi arde'

,,O să vin la divorț. Vreau să scap foarte repede, el nu dorește să divorțeze la notar, deși ne-am rugat în fiecare zi toată familia să mergem la notar să divorțăm, nu dorește. Pe data de 4 aprilie este procesul”, spunea Anamaria Prodan recent, citată de Spynews.

„Nu a putut să-și mențină acest statut”

Acum ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia ce sacrificii ar fi făcut pentru Laurențiu Reghecampf. Tot atunci, vedeta susținea că Reghe nu ar fi reușit să-și mențintă statutul și darul pe care i l-ar fi dat ea.

„Am luptat tare mult să fac din Reghecampf exact bărbatul acela care atunci când intră undeva să se facă liniște și aria s-a și întâmplat cu el, când intra undeva cu mine se făcea liniște. Nu a putut să își mențină acest statut și acest dar pe care i l-am dat eu. Este un dar să poți să ridici oamenii și să îi duci pe calea cea bună.

Eu am făcut asta pentru Laurențiu Reghecampf, nu a putut, asta este, se întâmplă în viață să ne întoarcem de unde am plecat. El s-a întors, din păcate. Păcat de anii și drumul greu pe care l-a parcurs, pentru că a muncit enorm Laurențiu Reghecampf să ajungă unde a a ajuns alături de mine”, a spus Anamaria Prodan.

Pe de altă parte, aceasta a dezvăluit că actualul ei iubit este tot ce are nevoie o femeie.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege’, a declarat ea pentru sursa menționată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter