„Ce bărbat frumos! Avea șarm, era cuceritor, îmi plăcea că...”. Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu. A fost șeful lui Reghe

Publicat pe

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu. În urmă cu câțiva ani, impresara de fotbal vorbea, în cadrul unui interviu, despre pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru președintele Universității Craiova. În vârstă de 67 de ani, fostul jucător de fotbal i-a fost șef lui Laurențiu Reghecampf, în perioada când îi antrena pe olteni. Iată ce declarații neașteptate făcea Anamaria Prodan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu. Impresara de fotbal a fost căsătorită de două ori. Cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, Anamaria Prodan a avut un mariaj care a durat aproximativ 10 ani. Din 2008 până în luna noiembrie a anului trecut, aceasta a fost căsătorită cu Laurențiu Reghecampf. În urmă cu câțiva ani, impresara afirma că a dezvoltat o pasiune pentru Sorin Cârțu, fost jucător de fotbal și actualul președinte al clubului Universitatea Craiova. La acea vreme, aceasta vorbea, într-un mod extrem de sincer și jovial, despre calitățile sportivului, mărturisind a fost cucerită de șarmul acestuia.

„Ce bărbat frumos! Avea șarm, era cuceritor, îmi plăcea că...'. Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu. A fost șeful lui Reghe„Ce bărbat frumos! Avea șarm, era cuceritor, îmi plăcea că...'. Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu. A fost șeful lui Reghe

În urmă cu puțin timp, impresara de fotbal a dat de înțeles că ar exista cineva în viața ei, însă nu a oferit detalii despre identitatea acestuia. La finalul lunii noiembrie, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Ce sfaturi le-a dat Anamaria Prodan fiicelor sale. Rebecca Dumitrescu:„Ne-a învățat să nu lăsăm pe nimeni, mai ales un bărbat, să…'

Citește și: Anamaria Prodan a avut o copilărie marcată de absența părinților:„Mama era plecată, o vedeam o lună pe an'. A fost crescută de bunica ei până la 7 ani

Citește și: Bloggerița Doina Ciobanu s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă au apărut în Vogue Franța

Citește și: Saveta Bogdan vrea să adopte un copil, la 77 de ani:„Îl cresc eu'

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre pasiunea ei pentru Sorin Cârțu

În urmă cu câțiva ani, impresara de fotbal susținea că îl admiră pe Sorin Cârțu și îi enumera calitățile acestuia. La acea vreme, Anamaria Prodan mărturisea că președintele Universității Craiova este un bărbat „cuceritor' și plin de șarm. Mai mult, Laurențiu Reghecampf s-a aflat în subordinea acestuia în perioada când antrena echipa respectivului club de fotbal.

„Mie îmi plăcea Cârţu că avea ochii ăia frumoși. De fiecare dată mă uitam, wow, ce bărbat frumos. Avea șarm, vorbea foarte frumos, era cuceritor', a mărturisit Anamaria Prodan, în trecut, pentru orangesport.ro.

Impresara și-ar fi refăcut viata

Recent, Anamaria Prodan a dat de înțeles că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Deși a refuzat să ofere prea multe detalii despre identifitatea acestuia, impresara a mărturisit că este fericită și că și-a găsit jumătatea. Aceasta își dorește să păstreze discreția cu privire la noua ei relație, însă a subliniat că bărbatul nu locuiește în România.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele', a declsrat Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter