Anamaria Prodan, mesaj emoționant, cu multe inimioare, pentru Dan Alexa, după ce astă-vară i-a dat un pumn în față

Publicat pe

Dan Alexa împlinește astăzi 40 de ani și Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emoționant, și pe rețelele de socializare, aceasta fiind o dovadă în plus că s-au împăcat, după pumnul în față pe care sexy impresara i l-a aplicat antrenorului Astrei Giurgiu.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant, cu multe inimioare, pentru Dan Alexa, după ce astă-vară i-a dat un pumn în fațăAnamaria Prodan, mesaj emoționant, cu multe inimioare, pentru Dan Alexa, după ce astă-vară i-a dat un pumn în față

„Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurie și sănătate alături de fetiţele tale de vis! Să ai o carieră plină de succes și un drum lin și frumos în viață! La mulți ani, Mister Dan Alexa! ❤❤❤', a scris Anamaria Prodan pe Instagram, alături de o fotografie cu antrenorul.

Se pare că Anamaria Prodan și Dan Alexa rămân, în continuare, prieteni buni, după episodul din vară, când antrenorul Astrei Giurgiu a fost ironizat de toată presa după ce și-a luat un pumn în față de la impresară, la finalul unui meci.

Deși atunci s-a scris că la mijloc ar fi fost vorba despre gelozia Anamariei Prodan, după ce l-ar fi văzut pe Alexa însoțit de o brunetă, impresara a făcut lumină în acest caz și a negat vehement toate acuzațiile legate de o posibilă relație amoroasă între ea și Dan.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter