Anca Bucur, mamă pentru a doua oară. Cum arată Miss Fitness Universe însărcinată în 15 săptămâni

Publicat pe

De şase ori deţinătoare a titlului Miss Fitness Universe, Anca Bucur va sta departe de podium anul acesta pentru că se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Sportiva este însărcinată în 15 săptămâni şi mărturiseşte că este nerăbdătoare să-şi strângă bebeluşul la piept la finalul lui iulie.

Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine', – a declarat Anca Bucur în cadrul emisiunii La Măruță'.

Anca Bucur a făcut ulterior și o postare pe pagina sa de Facebook în care a anunțat vestea că va deveni mămică a doua oară: Bucuria și binecuvântarea de a fi mamă pentru a doua oară. Eu și Dragoș suntem extrem de fericiți de aceasta veste și de minunea ce vrea sa vină în viața noastră la sfârșit de oulie 2020, iar Rareș cu siguranța va fi fratele cel mare, protector și bun.' – a scris Anca Bucur pe contul său de Facebook.

Cine e Anca Bucur, Miss Fitness Universe

Instructor de fitness și aerobic și sportiv de performanță, Anca Bucur are 33 de ani şi este din Târgu Mureş, iar în 2019 a câştigat pentru a şasea oară titlul Miss Fitness Universe.

„Acest trofeu îmi confirma că poți sa faci orice îți dorești, atâta timp cât există implicare, disciplina, ambiție, multă multă muncă și pasiune!', a scris Anca Bucur după ce a luat titlul de Miss Fitness.

Anca Bucur este căsătorită din anul 2013 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc în mare secret, în Las Vegas. Împreună mai au un băieţel, Rareş, care a venit pe lume în septembrie 2018.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter