Anca Lungu, printre vedetele care susţin donarea de sânge

Publicat pe

Anca Lungu se află printre vedetele Antena 1 care îi invită pe  românii la cel mai apropiat centru de donare de sânge.

 

Donează roşu pentru România' este campania de mobilizare socială, susţinută de vedetele Antena 1 Alexandra Bădoi, Vali Butnaru, Daniel Osmanovici, Raăzvan Lupu, Octavia Geamănu, Geanina Ilieş, Iulia Zgripcea, Anca Lungu şi Andreea Berecleanu, ce urmăreşte să determine românii să doneze sânge, într-un cuvânt: viaţă.

 

Campania a fost o initaţivă pro bono a Geometry Global pentru Observator care în 4 zile effective de donare a dus la creşterea cu aproape 100% (conf Centrului de Transfuzii Bucureşti) a numărului donatorilor din Bucureşti

 

Romanii pot susţine în continuare cauza accesand aplicaţia de Facebook Doneaza rosu pentru Romania', aplicaţie în care fiecare utilizator poate găsi lista cu cel mai apropiat centru de donare şi îşi poate schimba poza de profil cu sloganul campaniei.

 

Anca Lungu, printre vedetele care susţin donarea de sângeAnca Lungu, printre vedetele care susţin donarea de sânge

 

Campania Donează roşu pentru România” încearcă să mobilizeze românii să doneze sânge, într-o ţară care se află pe ultimele locuri la acest capitol. Grupa mea sangvină, O rh negativ, o grupă rară, care donează tuturor, dar nu primeşte decât de la aceeaşi formulă, mă face să înţeleg şi mai mult ce înseamnă generozitatea şi grija pentru cel care are nevoie. Nu vreau să lăsăm pe maine ce putem salva azi!', declară Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Antenei 1.

 

Caută cel mai apropiat centru de donare aici: http://doneazarosu.observator.tv/unde-donez sau direct din aplicatia de Facebook: Doneaza rosu pentru Romania'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter