Anca Lungu – Vacanţă în Bucovina şi Deltă

Publicat pe

Originară din Bucovina, Anca Lungu se întoarce în fiecare vară în ţinuturile natale. Aşa a făcut şi anul acesta când împreună cu familia ei a vizitat celebrele mănăstiri, s-a desfătat cu mâncărurile tradiţionale pregătite de mama sa şi şi-a vizitat bunicii.

 

Anca a profitat de această excursie şi a făcut o fotografie superbă alături de fetiţa ei, dar şi de bunica şi străbunica Nataliei.

 

Ca de obicei, am profitat de faptul că ne-am întâlnit în formulă completă și am făcut fotografii cu bunica, dar și străbunica Nataliei, patru generații de fete bucovinene într-un cadru de istorie a familiei.'

 

Deşi Anca ar fi vrut să gătească, mama ei s-a ocupat de tot. A copt cei mai buni cozonaci, a fiert sărmăluțe în foi de hrean și viță de vie, a gătit cea mai bună rata pe varza, pui cu smântână și multe alte bunătăți.'

 

În plus, Anca a fost la mare şi a vizitat Delta, o premieră pentru Natalia, fetiţa ei, care s-a bucurat de apă şi de nisip şi a exersat mersul.

 

Am avut o vară plină! Am fost cu Natalia la mare, am fost în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe, la Festivalul de Film Anonimul… În tot acest timp Natalia a exersat mersul în picioare și cred că se înțelege de ce n-am mai avut timp de nimic', spune Anca.

 

În Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, Anca a descoperit una dintre cele mai frumoase plaje din ţară. E un colț de paradis la Sfântul Gheorghe, cu una dintre cele mai frumoase plaje din România și peisaje unice.'

 

Anca Lungu – Vacanţă în Bucovina şi DeltăAnca Lungu – Vacanţă în Bucovina şi Deltă

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter