Anca Serea este însărcinată cu al 5-lea copil

Publicat pe

Anca Serea, mama a 4 copii, trăieşte din nou bucuria de a fi însărcinată. Vedeta care astazi implineste 35 de ani se află în luna a 7-a de sarcină, iar peste 2 luni va aduce pe lume, cel mai probabil, un băieţel.

 

Probabil va fi băiețel! Îmi mai doream un copil! Sunt tare nerăbdătoare și mă bucur de fiecare zi. Mama și Adi știau, iar copiii au aflat din a doua lună că vor mai avea un frățior', a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

 

Vedeta se simte extraordinar, iar atat ea, cat si sotul ei, Adi Sînă, sunt in culmea fericirii. „Suntem foarte fericiţi, peste două luni, mai exact în aprilie, eu şi Adi vom deveni din nou părinţi. Ne-am mai dorit un copil, minim unul, maxim nu ştiu, pentru că nu am stabilit.'

 

Anca spune că nu ştie încă sigur ce sex are bebeluşul, dar medicii spun că în proporţie de 70% este băieţel. „Copilaşii noştri sunt şi ei împărţiţi în două tabere, în sensul că băieţii îşi doresc un frăţior, iar Sara mai vrea o surioară'.

 

De fiecare data, Anca a născut natural, „deoarece recuperarea este mai rapidă, iar împlinirea momentului este unică, după cum marturisea ea.

 

Anca Serea s-a căsătorit anul trecut cu Adi Sînă, împreună cu care are deja 2 copii, Ava si Noah, Anca mai având alţi doi copii din prima ei căsătorie, David şi Sarah.

 

Noi ne-am gasit intr-un moment dificil din viata mea, de aceea il apreciez si iubirea mea creste cu fiecare clipa in care suntem impreuna', spunea Anca despre Adi într-un interviu pentru Viva!

 

Foto: Viva!

 

Anca Serea este însărcinată cu al 5-lea copilAnca Serea este însărcinată cu al 5-lea copil
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter