Anca Serea şi Adi Sînă – Cea mai frumoasă zi: ziua nunţii lor

Publicat pe

Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit vineri civil, iar sambata ei au ajuns în faţa altarului de la Mănăstirea Caşin, aceeaşi biserică la care au fost botezaţi şi cei 4 copii ai lor.

 

La nunta, Anca a purtat flori în păr şi a arătat superb în rochia alb ivoire, realizată de o bună prietenă de-ale ei. „Nu e chiar o rochie de mireasă, e frumoasă, mă caracterizează şi e făcută de prietena mea', a mărturisit ea pentru Libertatea.ro.

 

Cei doi nu şi-au dorit un eveniment sofisticat, ci unul de familie, şi aşa a şi fost. Vedeta prima TV a fost condusă la altar de cei doi băieţi, în timp ce fetele au fost domnişoare de onoare.

 

Adrian Sînă a trăit cea mai fericită zi a sa, solistul Akcent postând pe pagina sa de facebook două fotografii de la nuntă, însoţite de mesajele: „Me and my queen forever', „best day ever', „Tu mai dat gata” sau „Cel mai fericit”.

 

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Împreună de 4 ani, cei doi s-au căsătorit acum după ce Adi a mai cerut-o pe Anca de soţie de mai multe ori.

 

Anca Serea şi Adi Sînă – Cea mai frumoasă zi: ziua nunţii lorAnca Serea şi Adi Sînă – Cea mai frumoasă zi: ziua nunţii lor

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter