Anca Serea şi Kinga Sebestyen au făcut sport pentru copiii bolnavi

Publicat pe

Anca Serea s-a alăturat proiectului caritabil Kangoo Jumps Pentru Viaţă şi a urmat o sesiune de sport alături de Kinga Sebestyen şi de alţi 40 de voluntari.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ora de Kangoo Jumps a avut loc vineri seară şi a fost parte a unei campanii naţionale ample, prin intermediul căreia participanţii la orele de fitness conduse de Kinga Sebestyen şi de antrenorii săi au donat taxa de participare, precum şi sume de bani adiacente, Asociaţiei M.A.M.E., în vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer.

Echipată cu celebrele ghete cu arcuri Kangoo Jumps, Anca Serea a urmat instrucţiunile de aerobic, ghidată de Kinga Sebestyen, sărind pe ritmurile muzicii şi făcând mişcări ce au ca scop arderea grăsimilor, eliminarea celulitei şi sculptarea rapidă a trupului.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scopul principal al participării a fost însă dorinţa de a contribui la Centrul de Resurse' pentru copiii bolnavi de cancer şi alte boli grave, plănuit a fi inaugurat în Bucureşti.

Kinga Sebestyen se află în al patrulea an consecutiv în care ajută Asociaţia M.A.M.E. prin acţiunea Kangoo Jumps Pentru Viaţă' la îndeplinirea unor scopuri nobile. În acest sens, reprezentanţii asociaţiei i-au înmânat o diplomă de apreciere, precum şi o impresionantă felicitare semnată de copiii bolnavi de cancer din Secţia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.

Am cunoscut-o recent pe Kinga şi m-a impresionat mult, atât ca om, cât şi ca profesionist. Este o femeie puternică şi alturistă. Apreciez oamenii cu suflet mare şi am dorit sa mă implic anul acesta în campania ‘Kangoo Jumps Pentru Viaţă. Anul viitor voi avea grijă să mă implic cât mai din timp', declară Anca Serea.

 

Foto: PR

 

 

Citeste un interviu cu Anca Serea despre moda si stil

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter