Anca Țurcașiu, soacră mare după ce fiul ei s-a însurat astăzi: "Oficial am doi copii". Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat astăzi! Cântăreața a dezvăluit că, începând de astăzi, are doi copii și este extrem de fericită că fiul său s-a însurat, deși are doar 23 de ani. Pe Instagram, Anca Țurcașiu a publicat un mesaj emoționant în dreptul mai multor imagini surprinse în timpul cununiei civile a fiului său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat astăzi, iar cântăreața a ținut să dezvăluie tuturor cât de fericită este. Anca a postat un mesaj emoționant pe Instagram și câteva fotografii de la cununia civilă a fiului său. Deși are doar 23 de ani, fiul Ancăi Țurcașiu s-a considerat pregătit să întemeieze o familie.

Anca Țurcașiu, soacră mare după ce fiul ei s-a însurat astăzi: "Oficial am doi copii". Primele imagini de la cununia civilăAnca Țurcașiu, soacră mare după ce fiul ei s-a însurat astăzi: "Oficial am doi copii". Primele imagini de la cununia civilă

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat. Imagini de la cununia civilă

Până astăzi, Anca Țurcașiu avea un singur băiat, însă prin căsătoria lui Radu, cântăreața spune că are, oficial, doi copii.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm', a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:Nu pot să îi refuz nimic

Citește și: Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni.El era cam violent – VIDEO

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat! Mireasa a ales o rochie neobișnuită

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat, iar cântăreața nu-și mai încape în piele de fericire!

Aleasa inimii lui Radu, Andreea, a ales o ținută neobișnuită pentru cununia civilă, optând pentru o rochie neagră, în locul tradiționalei rochii albe.

Ce spunea Anca Țurcașiu despre fiul ei, care s-a însurat astăzi

„[Radu] e fericit. E student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează [acolo]', spunea Anca Țurcașiu anul trecut, în emisiunea „Xtra Night Show'.

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta', a mai spus artista.

Fiul Ancăi Țurcașiu vrea să stea departe de lumina reflectoarelor și nu-l interesează să profite de celebritate mamei sale, ba dimpotrivă. Radu vrea să aibă o viață discretă și chiar i-a interzis mamei sale să mai dea interviuri despre el.

„Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze. A trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo.

Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal.

Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic', mai spunea Anca în iulie 2020, pentru revista VIVA!.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter