ANDRA a avut parte de ziua ei de o super-surpriza!

Publicat pe

Vineri, 23 august, de ziua Andrei, echipa „Romanii au talent' a lasat-o pe Andra fara cuvinte la sosirea pe aeroportul „Traian Vuia' din Timisoara. Intrega echipa a pus la cale o surpriza cum numai Maruta mai stie sa faca pentru cantareata care a implinit vineri, 27 de ani.

 

Andra

Toata echipa show-ului, in frunte cu Mihai Petre si Andi Moisescu, colegii din juriu ai Andrei, precum si prezentatorii Smiley si Bartos, au spus „prezent' la aeroportul din Timisoara, incarcati cu confetti, coifuri colorate, tort si sampanie. Baletul coordonat de Edi Stancu a improvizat pe loc „coregrafia – surpriza  de primire' si a inclus intreg colectivul in dans.

 

Frumoasa doamna Maruta nici nu a apucat bine sa aterizeze, ca a si fost intampinata de alaiul de urale si de ploaia de confetti: „Andruta, noi iti dorim sa fii sanatoasa, te iubim!', i-a urat Mihai Petre colegei sale din juriul „Romanii au talent'. Echipa i-a cantat Andrei „La multi ani!', apoi super-hit-ul verii „Inevitabil va fi bine!'. Daca Andi a fost cel care a deschis sampania, Mihai a avut grija de tortul glazurat cu fotografia de pe afisul „Romanii au talent', special pregatit pentru ziua de nastere a Andrei.

 

Emotionata si aproape sa ii dea lacrimile, Andra a fost uimita de cata lume a asteptat-o sa ii ureze „La multi ani!': „Nu imi vine sa cred ca ati venit atat de multi!', a spus ea, si-a imbratisat toti colegii, a gustat din tortul „Romanii au talent'. Mihai Petre nu a pierdut ocazia sa o „picteze' cu putina frisca, asa cum cere traditia la asemenea ocazii.

 

 

Tot ce ai vrut să ştii despre Andra!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter