Andra este cel mai iubit artist român. Ce trofeu va primi solista

Publicat pe

Andra a câștigat lupta pentru trofeul Fans Like Award' ce va fi decernat în cadrul ediției din acest an a Media Music Awards. Solista a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerată astfel cel mai iubit artist român.

andra1_34_63d6310fda

Andra a primit 31,1% din totalitatea voturilor. Pe locul doi s-a clasat Andreea Bălan, cu 15% din voturi, iar pe locul 3, Delia, cu 9,8%.

 

Voturile au fost acordate pe pagina de Facebook a evenimentului, care se bucură de o activitate impresionantă din partea celor peste 100.000 de fani.

 

Andra va primi trofeul Fans Like Award' în cadrul galei ce va avea loc pe 3 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Va fi, de altfel, și primul concert pe care solista îl susține după ce, recent, a adus pe lume o fetiță.

 

Andra a fost, la edițiile trecute ale Media Music Awards, unul din cei mai premiați artiști.

 

 

În 2014, artista a câștigat trei premi (Best Rock – VUNK feat. Andra – „Numai la doi', Fans Like Award, Best Female), în  2013, trei trofee (Best Video – Andra feat Whats Up – K la Meteo', Fastest climber – Inevitabil va fi bine', Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

 

Fans Like Award' este una din puținele categorii unde câștigătorul este ales în urma votului publicului. În rest, trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

 

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

 

La Media Music Awards 2015 vor cânta peste 40 de artiști consacrați pentru zeci de mii de spectatori prezenți în Piața Mare din Sibiu.

 

 

Andra este cel mai iubit artist român. Ce trofeu va primi solistaAndra este cel mai iubit artist român. Ce trofeu va primi solista

Sursă foto: arhivă Ringier. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter