Andra este însărcinată în 5 luni

Publicat pe

Andra a anunţat că este însărcinată în 5 luni, urmând ca în luna iulie familia ei să se mărească. Dupa David, care tocmai a împlinit 4 ani,  Andra şi Cătălin Maruta vor deveni părinţii unei fetiţe.

 

andra

 

„Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru… Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni!', a scris Andra pe pagina ei.

 

„Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!!', a continuat vedeta care in ultima perioada a evitat aparitiile la evenimentele mondene.

 

„In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara !… Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra!…'

 

Si fericitul tatic a confirmat vestea: „În iulie, se va naşte fiica mea! Da, aţi citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreţia Andrei, dar azi vă spun, cu tradiţionalul orgoliu patern, că soţia mea e însărcinată din nou şi, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasă o fetiţă! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!… E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!…”

 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter