Andreea Bălan a ajuns în America. Uite cum arată locul în care se va căsători!

Publicat pe

Andreea Bălan s-a fotografiat pe plaja unde va avea loc ceremonia mult așteptatei nunți. Artista a făcut publice pe  contul de socializare câteva poze în care radiază de fericire. 

 

 

 

 

 

Andreea Bălan a ajuns deja de două zile în America. Artista s-a fotografiat pe plaja Sunset Beach, acolo unde va avea loc ceremonia de suflet între ea și viitorul ei soț, George Burcea.

În urmă cu două zile artista anunța tot pe rețelele de socializare că se pregătește de plecare. Mai mult decât atât, aceasta le-a arătat fanilor cum va arăta rochia pe care o va purta la marele eveniment.

 

Artista a anunțat în urmă cu o lună că se va căsători în America într-un cadru restrâns unde vor fi prezenți doar nașii. Conform declarației Andreei, petrecerea cea mare va avea loc în aprilie, când va fi și botezul micuței sale fiice, Ella.

 

Astăzi, tatăl Andreei Bălan i-a transmis un mesaj fiicei sale înainte de nuntă.

„Noi o iubim foarte mult pe Andreea. L-am cunoscut şi pe George şi este un băiat educat care ştie să aibă grijă de toţi. Este un tată foarte bun, va avea grijă de familie. Este important, el este pe aceiaşi lungime de undă cu Andreea… Să fie fericiţi', a declarat Săndel Bălan în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter