Andreea Bănică și traumele care au făcut-o puternică. De ce plânge artista mereu de 1 Iunie?

Publicat pe

Este mereu zâmbitoare, emană putere și încredere în sine. Dar, până la această forță interioară evidentă, Andreea Bănică a trăit experiențe de viață traumatizante. 

Ziua de 1 Iunie este pentru artistă prilej de bucurie doar de când a devenit, la rândul ei, mamă. Însă, atunci când vorbește despre copilărie și adolescență, Andreei i se umplu ochii de lacrimi. Într-un interviu recent, ea povestește despre cum a învățat, prea târziu, să-i spună mamei 'Te iubesc!'.

'Am învățat să-i spun mamei mele TE IUBESC abia când am aflat că s-a îmbolnăvit. Și atunci am simțit că trebuie să îi spun asta', a mărturisit Andreea. Amintirile cu părinții ei sunt destul de îndepărtate, dar omul și artistul Andreea Bănică este ceea ce au modelat ei.

'Părinții mei nu aveau mult timp la dispoziție să se ocupe de mine, dar, așa cum am crescut, așa am ajuns astăzi.  Mama era destul de rece. Mama nu ne spunea TE IUBESC. Mama nu era genul meu, eu sunt mai altfel. Pentru că am crescut mult timp fără părinți, s-a trezit în mine un sentiment matern pronunțat. L-am învățat și pe Noah să spună TE IUBESC. Le-am oferit afecțiune multă, iubire multă', spune Andreea.

Pe când avea numai 20 de ani, artista și-a pierdut tatăl, care s-a stins din viață după un accident de mașină. Doi ani mai târziu, mama Andreei s-a prăpădit și ea, pierzând lupta cu cancerul chiar în clipă in care artista era pe scenă. Despre relația cu tatăl ei, Andreea spune:

'Nu știu dacă amintirile cu tatăl meu au fost neapărat cele mai frumoase. Cert este că era omul care stătea și-mi explica lucruri. Cum să mă comport cu băieții când m-am mărit, ce trebuie să fac, cum trebuie să fiu. El mi-a dezvăluit ce înseamnă viața, el mi-a explicat foarte multe lucruri, nu mama mea, așa cum ar fi fost normal să se întâmple. Am avut o relație foarte deschisă cu tatăl meu. Era un om foarte  modern'.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter