Andreea Bănică și-a vândut vila din Eforie și își face hotel. Când va avea loc inaugurarea. „Are 80 de camere”

Publicat pe

Andreea Bănică și soțul ei au vândut vila de la Eforie, unde au locuit 16 ani, pentru a-și construe un hotel, chiar pe faleză, așa cum artista visa de multă vreme. Inaugurarea va avea loc anul fiitor, cel mai probabil în plin sezon estival.

Andreea Bănică și-a vândut vila din Eforie și își face hotel. Când va avea loc inaugurarea. „Are 80 de camere'Andreea Bănică și-a vândut vila din Eforie și își face hotel. Când va avea loc inaugurarea. „Are 80 de camere'

Andreea și Lucian Mitrea au obţinut pe casă 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit, aşa că se pricep de minune la afaceri. Casa a fost construită pe o suprafaţă de 410 mp şi are o curte de 300 mp, şase camere, cinci băi, o bucătărie imensă, două terase, un balcon şi un garaj cu trei locuri, potrivit Click.

„Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală.

Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă', au povestit surse apropiate vedetei, pentru Click.

Și-a pierdut ambii părinți în urmă cu mulți ani

La 40 de ani, Andreea Bănică are tot ce-și poate dori o femeie: un partener iubitor, același din liceu, Lucian Mitrea, și doi copii frumoși, Sofia și Noah. De asemenea, este una dintre artistele cu cea mai longevivă carieră în muzică, plus una dintre cele mai bine îmbrăcate.

O simplă privire pe contul ei de Instagram relevă o femeie care-și poate permite cele mai costisitoare branduri. În ciuda faptului că, aparent, destinul a fost generos cu ea, Andreea Bănică ascunde o dramă de nesuportat, peste care a trecut cu greu: moartea ambilor părinții, la interval de doar doi ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter