Andreea Berecleanu împlineşte 41 de ani

Publicat pe

Pe 24 martie, Andreea Berecleanu îşi sărbătoreşte ziua de naştere, vedeta împlinind 41 de ani. Andreea nu-şi arată deloc vârstă, pe care o sfidează cu multă eleganţă şi zâmbetul pe buze.

 

„Ce ti-e scris, in frunte ti-e pus! Astazi implinesc 41 dar cu 2 in fata! Alerg sa-i prind din urma pe copiii mei!', a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

 

Andreea este mama a doi copii minunaţi, Eva şi Petru, şi după divorţ şi-a refăcut viaţa alături de chirurgul estetician Constantin Stan.

 

Cât despre felul în care arată atât de bine la această vârstă, Andreea are o părare extrem de tranşantă: „Eu cred ca diferenta o face fericirea sau nefericirea fiecaruia dintre noi in raport cu noi insine si datele genetice. Ador ridurile sub orice forma. Eu insami am riduri de expresie de la 20 de ani. Cine mi le stie de atunci, le va gasi tot acolo. Nu blamez interventiile, ele fac bine daca ai un complex fizic, un disconfort postnatal sau orice alt motiv de ordin personal', mărturisea ea într-un interviu pentru Viva!

 

Andreea este una dintre cele mai stylish vedete, ea reuşind să obţină look-uri surprinzătoare şi foarte cool. Pentru aceasta, are şi un secret: „Stiu ca-mi gasesc o piesa care este si o investitie pe timp indelungat si se va potrivi in diverse combinatii. In plus, nu o regasesc pe toata lumea.'

 

Andreea Berecleanu împlineşte 41 de aniAndreea Berecleanu împlineşte 41 de ani

 

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter