Andreea de la Mireasă este însărcinată cu Radu: "Barza s-a lăsat așteptată". Primele imagini cu bebelușul

Publicat pe

Andreea de la Mireasa sezonul 2 este însărcinată cu Radu și a dat marea veste pe pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine cu ecografia bebelușului și un mesaj emoționant. Andreea de la Mireasă este acum foarte fericită și a reușit să treacă peste mariajul eșuat și problemele în dragoste de până acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Încurcate sunt căile dragostei! Așa se face că Radu de la Mireasa sezon 3 și iubita lui, Andreea, din sezonul 2, vor deveni părinți. Cei doi au publicat deja o primă imagine cu bebelușul lor, ce-i drept într-o ecografie, și un mesaj emoționant legat de venirea pe lume a primului lor copil.

Andreea de la Mireasă este însărcinată cu Radu: "Barza s-a lăsat așteptată". Primele imagini cu bebelușulAndreea de la Mireasă este însărcinată cu Radu: "Barza s-a lăsat așteptată". Primele imagini cu bebelușul

Andreea de la Mireasă 2 este însărcinată cu Radu de la Mireasă 3

Deși în trecut a fost într-o căsnicie nefericită, Andreea de la Mireasă 2 este acum împlinită lângă Radu, fost concurent la Mireasă 3.

Fosta concurentă de la Mireasa – Capriciile Iubirii este însărcinată cu partenerul ei și le-a dat urmăritorilor ei vestea printr-o postare în care a mărturisit că ziua în care a aflat că va avea un copil a fost cea mai fericită din viața ei.

Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară.

Abia așteptam sa ieși din cocon' și sa ne faci fiecare zi din restul vieții noastre mai frumoasă', a scris Andreea pe rețelele de socializare.

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume’

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul’

Citește și: Cum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație:„La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul…’/ EXCLUSIV

Andreea de la Mireasă a mai fost căsătorită tot cu un fost concurent

Andreea a participat la sezonul 2 de la Mireasa și s-a căsătorit în Finală cu Alexandru, iar mai apoi s-au mutat împreună în Pitești.

Cu toate astea, povestea lor de dragoste nu a durat pentru multă vreme, mai ales pentru că fosta concurentă susținea că fostul iubit avea un comportament violent, potrivit Spynews.ro.

A durat ceva să se vindece, dar când a făcut-o l-a cunoscut pe Radu. Și el este un fost concurent Mireasa, doar că a participat în sezonul 3. Tânărul nu și-a făcut o relație în competiție, deși a fost în tatonări cu două concurente.

Andreea a lăsat totul în urmă pentru bărbatul iubit și s-a mutat în Anglia, acolo unde Radu locuia. De atunci, iubirea lor a înflorit și cei doi sunt de nedespărțit, iar acum se pregătesc să devină părinți.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter