Cum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație: „La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Feli are o carieră de invidiat, iubește și este iubită, iar de când e mama micuței Nora Luna, trăiește fericirea la cote maxime. Artista ne-a vorbit deschis despre relația cu logodnicul ei, cum reușesc să depășească tensiunile în relație și, mai ales, în ce stadiu sunt cu planurile de nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bună, Feli! Nu-mi vine să cred că a trecut aproape un an de ultima dată când ai stat de vorbă cu noi… Ce schimbări semnificative au avut loc în viața ta în tot acest timp?

Servus! Schimbări mari pe plan personal, am lansat „Adu-ți aminte, noul meu single, care, spre bucuria mea mare, este
difuzat des pe radio și TV, am făcut două zile de sesiuni în studio la noi, la Hahaha Production, unde am scris muzică nouă și frumoasă, gata de ascultat pentru voi. (zâmbește)

Cum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație: „La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul...'/ EXCLUSIVCum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație: „La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul...'/ EXCLUSIV

Feli: „Am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului'

Pentru mulți, pandemia a fost un prilej, dacă putem să-i spunem așa, de a petrece mai mult timp cu familia. La tine cum a fost? S-a sudat și mai mult relația dintre tine, logodnicul tău și fiica voastră? Ce activități vă place să faceți împreună?

Cred că în pandemie s-au sudat sau dezbinat multe relații. Atât de iubire în doi, cât și de prietenie sau chiar poate familii. Asta cred că se întâmplă de când lumea. Binele și răul există dintotdeauna, doar că pandemia asta a scos mai mult partea întunecată pe scena vieții. (zâmbește) Noi, în relație, nu am fost cu nimic mai speciali față de alte cupluri/familii care au trecut printr-un carusel de sentimente. Am reușit să ne împărțim cumva și în viața personală, și în viața profesională, și am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului. Cătă și-a văzut de muncă, eu mi-am văzut de muzică, și împreună am petrecut timp împreună cu Nora Luna.

Citește și: Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru:„Sunt și obosită'

Citește și: Ce spune Feli Donose despre Vocea României', emisiune care a făcut-o celebră:”Voiam să plec acasă”

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv:„Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor'/ EXCLUSIV

Feli: „Nu avem niciun secret. Cred că se numește MATURITATE'

Povesteai recent că nu crezi în familia perfectă. Ba, mai mult, ai mărturisit că au existat momente în care orgoliul
te-a făcut să-i spui „pa lui Cătălin. Cu toate acestea, nu ați ajuns niciodată la despărțire, iar la finalul zilei ați
restabilit echilibrul. Care este secretul relației voastre? Cum reușiți să treceți peste momentele mai delicate?

Orgoliul există în noi, oamenii, încă din grădiniță. (râde) Mândria și furia, supărarea, frustrarea, iubirea, speranța,
bucuria, dorința de a merge mai departe, de a trece peste. Nu avem niciun secret. Cred că se numește MATURITATE
ceea ce noi învățăm amândoi în rol de familie cu copil. Reușim să trecem peste orice, pentru că ne dăm seama că, așa cum se întâmplă în toate relațiile, la supărare simți că e mai dramă totul. De fapt, sunt lucruri mici cele pentru care ne
supărăm. Ne dăm seama și trecem peste. Avem multe motive pentru care să fim fericiți și fericiți împreună. Și lucrând la
relație cred că descoperi frumosul din relația ta de la o perioadă la alta. Cu timpul trecând. Și vorba cântecului: Dă-i timp timpului! (zâmbește)

Feli: „Eu am fost cerută de soție, dar nu ne grăbim niciunde'

Tu și Cătălin formați unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, tocmai datorită faptului că păreți cât
se poate de firești. V-ați cunoscut în urmă cu câțiva ani, la o nuntă la care ai fost invitată să cânți. V-ați gândit cum va arăta și nunta voastră?

Nu ne-am gândit. Eu am fost cerută de soție, dar nu ne grăbim niciunde. Mai ales în vremuri cu nisipuri mișcătoare ca cele pe care le trăim acum. Până am să mă mărit, eu o să mai lansez un album, două. (râde) Lăsând gluma la o parte, nu actul oficial mă face să iubesc mai mult. Dar probabil, când voi fi mireasă, voi fi o mireasă desculță. (zâmbește)

Feli: „Nici măcar nu am rochia visurilor mele de mireasă'

Chiar, ați făcut planuri concrete pentru nuntă?

Zero planuri. Trăim prezentul

Se spune că orice fată se visează mireasă. Tu cum ai vrea să arate rochia ta? Te întreb pentru că sigur ar fi sau va fi ceva aparte…

Ai fi surprinsă cât de simplu e cu mine. Nici măcar nu am rochia visurilor mele „de mireasă. Niciodată nu am visat la una. (zâmbește) Am, în schimb, în cap ținute pentru clipuri, pentru proiectele în care urmează să activez. (râde) Cu Cătălin e altfel. Când ai sentimentul că nu e decât firesc să îți duci viața lângă partenerul tău, cam uiți de rochie, nuntă și „detalii de genul ăsta.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter