Andreea Esca, mesaj extrem de dur pentru cei care îi folosesc identitatea pe internet: "Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu???"

Publicat pe

După ce a căzut victimă și ea, la fel ca alte nenumărate vedete, unor escroci care s-au folosit de numele său în online pentru a vinde produse de slăbit, Andreea Esca a luat atitudine pe contul ei de socializare, vedeta PRO TV postând un mesaj extrem de vehement.

 

Zi de zi, social media – și Facebook în special – este luată cu asalt de reclame la tot felul de produse-„minune”, dintre care multe cu efecte devastatoare pentru sănătate. din nefericire, asupra acestor indivizi care pun viețile oamenilor în real pericol nu este exercitat niciun control, sumele încasate de pe urma acestor reclame constituind o garanție suficientă pentru unii…

Și cum, de la o vreme, cele mai profitabile produse – cele pentru slăbit – s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie, cei care le comercializează au nevoie de o validare. Și au găsit cea mai simplă metodă de a crește încrederea publicului – își asociază produsele cu personalități din televiziune ori showbiz, oameni a căror credibilitate ori probitate morală reprezintă o garanție în sine.

„Este o știre falsă, o escrocherie”

Același lucru s-a petrecut și cu Andreea Esca, vedeta aflând întâmplător că imaginea ei a fost asociată cu noiște produse de slăbit despre a cărot existență, evident, habar n-avea. Și cum pe Facebook comentariile celor păcăliți nu sunt deloc favorabile, cei mai mulți acuzând-o pe vedetă de înșelătorie, Andreea s-a decis să facă lumină în această situație. Iată ce mesaj a postat vedeta pe contul ei de socializare:

„Văd pe Facebook o mulțime de postari despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lasați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit in media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa să n-ai niciun Dumnezeu?????'.

Acest semnal de alarmă ar trebui să le pună puțin pe gânduri pe doritoarele de siluetă de fotomodel în doar trei zile, mai ales că e greu de crezut că o vedetă de talia Andreei Esca și-ar asocia numele cu firme care vând astfel de iluzii…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter