Andreea Ibacka, super sexy la 9 luni de când a născut. PICTORIAL de senzație, în stilul anilor '80, în revista VIVA!

Publicat pe

Andreea Ibacka a născut, în urmă cu nouă luni, o fetiță și, în cadrul unui pictorial pentru revista VIVA! arată tuturor că nu este doar o mămică fericită, ci și una foarte sexy. Soția lui Cabral a purtat ținute specifice anilor ’80, care i-au îmbrăcat perfect formele fără cusur.

Andreea Ibacka, super sexy la 9 luni de când a născut. PICTORIAL de senzație, în stilul anilor '80, în revista VIVA!Andreea Ibacka, super sexy la 9 luni de când a născut. PICTORIAL de senzație, în stilul anilor '80, în revista VIVA!

Andreea Ibacka și-a revenit spectaculos după naștere, încă din primele luni și se declară mai fericită ca oricând. Namiko are nouă luni acum și este o fetiță extrem de iubită, pe care Cabral și Andreea și-au dorit-o foarte mult.

Atât de mult o bucură rolul de mamă, că Andreea se gândește deja la al doilea copil.

Soția lui Cabral arată acum, la nouă luni de la naștere, chiar mai bine decât înainte. Nu a rămas cu nici un kilogram în plus după sarcină și a dezvăluit că organismul său a ajutat-o să-și revină etrem de rapid după naștere.

Coperta VIVA! septembrie

Coperta VIVA! septembrie

De altfel, soția lui Cabral nu a avut probleme nici cu kilogramele acumulate în perioada în care a fost însărcinată și chiar a recunoscut că nu a ținut o dietă specială pentru a reveni la silueta dinainte să rămână însărcinată.

„Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacționat bine. La naștere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ținut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu știu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel', a declarat Andreea Ibacka, la o lună după naștere.

Fanii Andreei o pot vedea în cadrul unui pictorial de senzație realizat pentru numărul de septembrie al revistei VIVA!, care se află la toate punctele de difuzare a presei.

Andreea Ibacka a îmbrăcat ținute specifice anilor ’80 și arată senzațional!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter