Andreea Ibacka, super sexy la 9 luni de când a născut. PICTORIAL de senzație, în stilul anilor ’80, în revista VIVA!

Publicat pe

Andreea Ibacka a născut, în urmă cu nouă luni, o fetiță și, în cadrul unui pictorial pentru revista VIVA! arată tuturor că nu este doar o mămică fericită, ci și una foarte sexy. Soția lui Cabral a purtat ținute specifice anilor ’80, care i-au îmbrăcat perfect formele fără cusur.

Andreea Ibacka și-a revenit spectaculos după naștere, încă din primele luni și se declară mai fericită ca oricând. Namiko are nouă luni acum și este o fetiță extrem de iubită, pe care Cabral și Andreea și-au dorit-o foarte mult.

Atât de mult o bucură rolul de mamă, că Andreea se gândește deja la al doilea copil.

Soția lui Cabral arată acum, la nouă luni de la naștere, chiar mai bine decât înainte. Nu a rămas cu nici un kilogram în plus după sarcină și a dezvăluit că organismul său a ajutat-o să-și revină etrem de rapid după naștere.

Coperta VIVA! septembrie

Coperta VIVA! septembrie

De altfel, soția lui Cabral nu a avut probleme nici cu kilogramele acumulate în perioada în care a fost însărcinată și chiar a recunoscut că nu a ținut o dietă specială pentru a reveni la silueta dinainte să rămână însărcinată.

„Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacționat bine. La naștere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ținut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu știu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel', a declarat Andreea Ibacka, la o lună după naștere.

Fanii Andreei o pot vedea în cadrul unui pictorial de senzație realizat pentru numărul de septembrie al revistei VIVA!, care se află la toate punctele de difuzare a presei.

Andreea Ibacka a îmbrăcat ținute specifice anilor ’80 și arată senzațional!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro