Andreea Marin a vorbit despre relația de iubire pe care o trăiește, dar și despre al doilea copil

Publicat pe

De când iubește din nou, pe chipul Andreei Marin se poate citi fericirea. Fire extrem de discretă, vedeta a oferit totuși câteva detalii ce țin de viața personală, mărturisind că se gândește serios să-și mărească familia.

Andreea Marin traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. De câteva luni și-a găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu, un bărbat care, deși este cu nouă ani mai tânăr decât ea, reușește să-i ofere siguranta de care are nevoie. Totuși, vedeta a declarat că Violeta a avut un cuvând serios de spus în ceea ce a privit relația sa.

„În alegerea mea contează părerea copilului meu, pentru că sunt o mamă responsabilă și dacă am un copil fericit de aici încolo începe și fericirea mea, nu înainte de asta. Dacă văd că nu am un copil mulțumit nu pot să merg mai departe. Noi suntem un caz fericit”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

De altfel, atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil sau dacă Violeta a adus în discuție faptul că și-ar mai dori un frățior, Andreea a mărturisit: „Chiar acum 2-3 zile mi-a spus asta. Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea el. Noi ne dorim, cu toții”.

Citește și:

Ozana Barabancea, secretul unei siluete de vis! Cum a reușit să slăbească 38 de kilograme

Adelina Pestriţu: „Am fost şi eu dezamagită, am plâns şi am suferit'! Care e motivul

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter