Andreea Marin, adevărul despre plecarea de la Surprize, Surprize: "Abia mai urcam scările de la emisiune"

Publicat pe

Andreea Marin a părăsit Surprize, surprize după nouă ani și 18 sezoane de succes, iar fanii emisiunii au fost profund răniți de decizia vedetei. Iată că, la zece ani de la întreruperea emisiunii, Andreea Marin lămurește decizia pe care a luat-o atunci și care a fost adevăratul motiv pentru care a ales să renunțe la Surprize, Surprize.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a cunoscut celebritatea în 1999, când a devenit  „Zâna” de la „Surprize, Surprize', emisiune ce avea să devină cea mai de succes producție a Televiziunii Române. Timp de nouă ani, românii au plâns la cazurile emoționante care erau prezentate de Andreea Marin și nu de puține ochi nici măcar ea nu-și putea reține lacrimile.

Andreea Marin, adevărul despre plecarea de la Surprize, Surprize: "Abia mai urcam scările de la emisiune"Andreea Marin, adevărul despre plecarea de la Surprize, Surprize: "Abia mai urcam scările de la emisiune"

Au trecut zece ani de când Andreea Marin a renunțat la Surprize, surprize și vedeta a clarificat motivul din spatele acestei decizii.

„Eu am decis să renunț la Surprize, Surprize din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil încât am decis să fiu mama full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta.

Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…',  dezvăluit Andreea Marin, la Canal 33.

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei:'S-a căţărat pe umerii mei!'

Citeste si: Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Pe care dintre ele ar arunca-o în ocean și pe care ar salva-o

Citeste si: Cum au reacționat Andreea Marin și fiica ei după ce Radu Ștefan Bănică a câștigat prima gală Te cunosc de Undeva

„Am plâns din rărunchi”

Andreea Marin a retrăit și momentul nașterii și întâlnirea cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică.

„Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată.

Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem doua sarcină extrauterine înainte. Pentru că aveam două operații nu mai puteam naște natural. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe', a povestit Andreea Marin, pentru aceeași sursă.

Andreea Marin a fost criticată de Leonard Miron

Leonard Miron este de părere că, Televiziunea Română ar avea nevoie dneapărat să-și recâștige credibilitatea, înainte de orice. Leonard Miron susține că Andreea Marin ar invita în cadrul emisiunii pe care o moderează la TVR, „Nu există nu se poate’, persoane care ar ajuta-o în plan personal.

La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audienţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR‘, a spus Leonard Miron, într-un interviu acordat fanatik.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter