Imagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 15 ani. A pozat sexy, într-o revistă dedicată bărbaților

Publicat pe

Andreea Marin este, fără doar și poate, o inspirație pentru mii de femei din România, și nu doar din punct de vedere al stilului vestimentar, așadar este permanent în vizorul presei și al publicului. Puțini știu însă că Andreea Marin a pozat cândva și extrem de provocator, chiar dacă este adepta unui stil „safe”. Iat-o pe Andreea Marin într-o postură mai sexy ca niciodată!

La aproape 45 de ani, Andreea Marin este o femeie sexy care știe să-și pună perfect în valoare atuurile, chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, fiind ajutată din plin de farmecul personal și de carismă. Deși cariera de peste 20 de ani în televiziune a obligat-o să fie permanent în lumina reflectoarelor, cumva Andreea Marin a reușit să păstreze oarecum discreția în privința vieții personale.

Evident, nici Zâna Surprizelor nu a scăpat de insistențele presei, așadar, de-a lungul timpului, zvonurile despre căsniciile și divorțurile ei sau despre veșnica rivalitate dintre ea și Mihaela Rădulescu – exacerbate și de faptul că ambele au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Jr. – au ținut adeseori prima pagină a publicațiilor.

Indiferent de momentele traversate în viața personală, Andreea Marin și-a păstrat întotdeauna decența și zâmbetul pe buze în public. Singurele care i-ar fi putut trăda starea de spirit au fost doar numărul kilogramelor în plus sau în minus și schimbarea look-ului (care ține, evident, tot de starea de spirit).

Andreea Marin, sexy și cu decolteu, și în ținute office

Indiferent însă dacă la evenimente a purtat rochii mulate, ultra sexy, costume masculine sau ținute feminine, Andreea Marin a fost întotdeauna o „femme fatale”, însă una… inabordabilă, vedeta surprizelor nefiind niciodată vulgară, nici măcar atunci când a purtat decolteuri amețitoare. Nici ședințele foto făcute de Andreea Marin nu au depășit vreodată limita decenței. Cu toate acestea, internetul, din memoria căruia nu mai poate fi șters nimic, a înregistrat și o imagine incredibilă cu Zâna Surprizelor.

Deși acum e greu de imaginat că vedeta ar mai putea poza așa, iată că Andreea Marin a pozat sexy cândva sau… mai mult decât sexy, deoarece în fotografia respectivă și-a lăsat sânii total la vedere. Pictorialul a putut fi admirat, atunci, în paginile unei reviste dedicate bărbaților.

Iată, probabil, singura poză în care Andreea Marin arată totul!

Foto: VIVA!, Instagram, FHM

Imagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 15 ani. A pozat sexy, într-o revistă dedicată bărbațilorImagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 15 ani. A pozat sexy, într-o revistă dedicată bărbaților
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter