Andreea Marin demarează o nouă ediţie a caravanei Preţuieşte Viaţa

Publicat pe

Dacă majoritatea dintre noi aşteaptă vara pentru că atunci plecăm în vacanţă, Andreea Marin se pregăteşte să îşi petreacă două luni muncind pentru un proiect foarte drag. Vedeta a dat startul caravanei Preţuieşte Viaţa, în cadrul unui eveniment organizat la Country Club Mihăileşti.

 

Aici, vedeta s-a întâlnit cu jurnaliştii, a acordat interviuri şi a povestit în detaliu despre caravana ce va poposi în 14 oraşe din România, în lunile mai – iunie.

 

Totul a pornit de la un vis. De la un vis de-al mamei mele, care s-a stins din viaţă când era mult mai tânără decât sunt eu acum, la 36 de ani', a mărturisit vedeta. Am înţeles că rostul meu e să culeg de la alţii, să mă întorc la rădăcini, la natură, la ceea ce am învăţat de la bunicii mei şi la ceea ce am auzit de la părinţii mei. Am descoperit că viaţa poate fi mai bună aşa, că zâmbetul începe să aibă un alt sens şi o altă încărcătură, una pozitivă, dacă regândesc ceea ce am văzut şi experimentat în viaţă. Preţuieşte Viaţa este un concept care asta spune: putem trăi mai simplu şi mai frumos, putem învăţa unii de la alţii, nu avem de ce să fim autosuficienţi, pentru că în fiecare zi, până la ultima, vom avea ceva de învăţat', explică Andreea Marin.

 

Componentă a programului Școala Mamelor, caravana preţuieşte Viaţa a pornit în urmă cu patru ani de la mici întâlniri cu grupuri de câte 20 de persoane şi a ajuns ca anul trecut să adune în aceeaşi sală mii de femei. Întâlnirile constau în seminarii de leadership feminin susţinute de Andreea Marin şi invitaţii săi.


Caravana va trece prin următoarele ora
şe:

 

Constanţa – 7 mai. Casa de cultură a sindicatelor.

Galaţi – 8 mai. Casa de cultură a Sindicatelor.

Timişoara – 12 mai. Aula Magna- Universitatea de Vest

Ploieşti – 17 mai. Sala Europa- Consiliul Judeţean

 

Andreea Marin demarează o nouă ediţie a caravanei Preţuieşte ViaţaAndreea Marin demarează o nouă ediţie a caravanei Preţuieşte Viaţa

Sibiu – 21 mai. Restaurant Majestic

Braşov – 22 mai. Centrul de afaceri Lux Divina

Cluj – 28 mai. Casa Universitarilor, sala Auditorium Maximum

Târgu Mureş – 29 mai. Teatrul naţional Târgu Mureş

Bistriţa – 30 mai. Teatrul de vară

Piteşti – 3 iunie. Teatrul Alexandru Davila

Iaşi – 4 iunie. Hotel Astoria- Sala Eminescu

Oradea – 10 iunie. Oradea shopping city – sala cinema

Bucureşti – 12 iunie. Cinema Scala

Drobeta Turnu Severin – 19 iunie. Casa Tineretului

 

Ora de începere a evenimentelor este 18.00. Participarea se face gratuit, pe bază de înscriere sau invitaţie. Vă puteţi înregistra online pe www.facebook.com/scoalamamelor.ro sau prin aplicaţia https://apps.facebook.com/pretuieste-viata

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter