Andreea Marin începe ziua cu sucul ei preferat de fructe

Publicat pe

Andreea Marin are o grădină de vis, de care se bucură ori de câte ori are ocazia. Iar un suc, băut dimineaţa în aceasta oază de verdeaţă o încarcă cu energie pentru întreaga zi.

 

andreea marin

 

Vedeta a dezvăluit ce combinaţie de fructe face pentru a obţine sucul ei preferat. Cum este sezonul fructelor de pădure, preferatele sale, Andreea le include şi în această băutură.

 

Mai are nevoie de ananas, portocale şi puţin ghimbir, pentru ca sucul să arate nu doar foarte bine, ci să fie şi super gustos şi plin de vitamine.

 

11951983_1128186253875640_8442906437183160029_n

 

Bogate în antioxidanţi, fructele de pădure sunt cunoscute pentru proprietăţile lor incredibile care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire sau la detoxifierea organismului.

 

Ghimbirul este un bun energizant, de aceea este indicat să fie consumat dimineaţa. În plus, ajută organismul să lupte împotriva diverselor boli, dar are si un efect de înfrumuseţare asupra părului, pielii sau unghiilor.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter