Andreea Marin, mini-vacanță de vis

După muncă și răsplată! Andreea Marin a făcut o mică escapadă în Africa pentru a se relaxa. Deși prinsă în proiecte, frumoasa jurată a emisiunii „Uite cine dansează” reușește să își facă mereu timp și pentru ea.

 

 

 

Andreea Marin este în formă maximă, iar fotografiile nu fac altceva decât să ne confirme acest lucru. Frumoasa jurată a fugit în Afirca pentru o mini vacanță, însă și-a liniștit fanii de pe rețelele de socializare anunțând că va fi prezentă la masa juraților luni, pentru emisiunea „Uite cine dansează”.

 

 

Andreea a postat câteva fotografii de pe o plajă din Africa adăugând la descriere:  „Africa de care îmi era atat de dor… Gând bun, senin și poftă de viață! Mâine, ne revedem acasă, la Pro TV. Ora 20.30, vă aștept! #africa #love #life#enjoy #beautyoftheworld #happiness #uitecinedanseaza #protv #comingsoon

 

Frumoasa jurată radiază de fericire și știe cum să profite din plin de timpul liber. Mai mult decât atât, toată lumea o admiră pe Andreea pentru silueta pe care o are, asta după ce la începutul anului a ținut 2 cure de detox și s-a apucat serios de sport.

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro