Andreea Marin, REVENIRE SPECTACULOASĂ pe micul ecran

Publicat pe

Andreea Marin a primt de-a lungul timpului numeroase oferte tentante, dar până când nu i-au fost acceptate toate condiţiile, nu a semnat contractul.

 

marin(2)

Acum, Andreea Marin va  începe, din toamnă, o nouă emisiune la TVR. „E un format pe care l-am gândit special pentru televiziunea naţională, amplu, ce îşi doreşte să aducă pe micul ecran oameni valoroşi şi să schimbe vieţi în bine”, a declarat Andreea Marin pentru ziarulring.ro

Chiar dacă fosta ei emisiune „Surprize, surprize” a fost lider în divertisment, Andreea Marin este de părere că noul format va fi şi mai şi. „Cred că ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele plăcute ale vieţii, de poveşti adevărate, nu contrafăcute, de bucurii spontane, de programe în care se pune suflet. Dar conceptul gândit de mine acum este diferit, deşi la fel de plin de viaţă”, a adăugat Andreea Marin care, întrebată ce alte proiecte mai are din toamnă, a recunoscut că e omul surprizelor: „Sunt omul surprizelor şi aşa voi rămâne”.

Mai mult pe libertatea.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter