Andreea Marin şi medicul Adrian Mina i-au schimbat viaţa unui tânăr care nu a zâmbit niciodată!

Publicat pe

Andreea Marin şi medicul stomatolog Adrian Mina au devenit eroii lui Iulian Haralambie, un băiat de 20 de ani din Tulcea care reuşeşte acum să zâmbească pentru prima dată în viaţa lui, după ce dantura i-a fost refăcută în întregime de medicul stomatolog.

Dr Adrian Mina, Andreea Marin, Iulian

 

Iulian Haralambie suferă de un retard motoriu, cauzat de o febră din fragedă copilărie, fapt ce l-a impiedicat pe tănâr să aibă o igienă orală adecvată.

Iulian i-a cerut ajutorul Andreei Marin printr-un mesaj pe Facebook, la începutul acestui an, dorinţa lui cea mai mare fiind aceea de a putea zâmbi, fără jenă, la examenele de Bacalaureat. După 300 de ore de tratament în cabinetul stomatologic DaVinci Dental Clinic al lui Adrian Mina, pe parcursul a patru luni, Iulian are acum o dantură identică cu cea a starurilor de la Hollywood.

 

Dr Adrian Mina, Andreea Marin, Iulian 2

 

„Apelul acestui tânăr, trimis pe pagina mea personală de Facebook, m-a impresionat foarte tare. Mă bucur că am găsit în doctorul Adrian Mina un profesionist dispus să investească suflet şi efort în tratarea pro bono a lui Iulian. Au fost patru luni de intervenţii grele, desfăşurate de echipa de medici a lui Adrian Mina. Satisfacţia de a-l vedea pe Iulian zâmbind este una ce greu poate fi descrisă în cuvinte. Mi-a mărturisit că noi, toată echipa, l-am făcut să plângă de fericire pentru prima dată în viaţa lui„, declară Andreea Marin.

Cu peste 10 ani de experienţă în spate, Adrian Mina se numără printre cei mai apreciaţi medici stomatologi din România, la el apelând vedete de renume precum Radu Mazăre, Elan Schwarzenberg, Mirela şi Bogdan Stelea sau Carmen Brumă. Pentru medicul Adrian Mina, cazul lui Iulian a fost cel mai dificil din carieră.

 

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter