Andreea Marin va pleca intr-un turneu prin tara

Publicat pe

Andreea Marin si-a anuntat astazi pe contul ei de Facebook implicarea intr-un nou proiect dedicat femeilor. Aflata in divort cu Stefan Banica, vedeta va pleca in turneu prin tara pentru a promova proiectul „Din dragoste pentru femei”.

andreea marin facebook


 

Foto: George Dascalescu

 

Iata mesajul Andreei:

„Dragii mei, pregatesc impreuna cu echipa Scoala Mamelor si partenerul nostru, AVON, un turneu in marile orase din tara, in martie si aprilie. „Din dragoste pentru femei' este turneul care isi propune sa vina la voi acasa, sa scoata tot ce e mai bun si frumos din voi, sa va ofere daruri si sa le cunoasca pe acelea dintre voi care au stofa de lider. In curand revin cu noi informatii. Imaginile pe care le vedeti sunt facute ieri, in timpul filmarilor pentru spotul „Din dragoste pentru femei' pe care il veti vedea ruland in curand pe posturile TV sau pe internet si care anunta turneul Scoala Mamelor. Un gand bun, Andreea.”

Citeste un interviu exclusiv cu Andreea Marin in numarul de februarie al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter