Andreea Raicu, despre cea mai mare frică a sa – cea de a nu fi acceptat și iubit

Publicat pe de Oana Pantazi

Andreea Raicu, despre cea mai mare frică a sa. Cu ocazia unei lansări de carte surpriză, Andreea Raicu ne-a invitat pe toți – jurnaliști, prieteni și fani – într-o călătorie metaforică în subconștientul uman, unde cei mai mulți ne-am întâlnit cu temerile personale. Cu această ocazie, Andreea Raicu a vorbit despre cea mai mare frică a sa…

 

Ieri seară, Andreea Raicu și-a surprins invitații – care până în ultima clipă nu au știut ce urmează să se întâmple –, nu doar cu lansarea cărții sale, Descoperă-te, ci și cu o călătorie metaforică în subconștientul uman, care, până la final, a emoționat profund pe toată lumea, într-un fel sau altul fiecare regăsindu-se în labirintul de trăiri propus de autoarea cărții. „Tocmai de aceea am ales să organizez o metaforă senzorială a tuturor acestor emoții și traume – am ales să oblig invitații să treacă printr-un adevărat purgatoriu al durerilor interioare care ne urmaresc de multe ori toata viața și pe care le purtăm cu noi deși ne obosesc și uneori chiar ne distrug șansele la o viață lină, fericită și echilibrată', scrie Andreea pe blogul ei.

 

La 41 de ani, după o lungă călătorie inițiatică, Andreea și-a descoperit în sfârșit echilibrul interior – acesta a fost, de altfel, și leitmotivul serii: „Tu în echilibru cu tine' –, realizând că stresul, depresia și anxietatea sunt rezultatul sunt, de fapt, rezultatul faptului că de cele mai multe ori nu avem curajul să privim în subconștientul propriu. „Multe dintre aceste dureri ne sunt impuse de societate: trebuie să arăți perfect, să ai mărimea zero, să-ți lucrezi până la epuizare masa musculară, să ai un ten fără nicio urmă de rid, să ai mereu cuvintele la tine, să fii mereu la înălțime. Nu e obositor să te zbați în fiecare secundă a vieții tale pentru a satisface niște reguli care nici măcar nu sunt ale tale?', conchide Andreea.

 

Conștientizarea acestori temeri este însă doar primul pas, pentru că ele nu dispar doar dacă nu le recunoaștem. Iată ce ne-a declarat Andreea despre cea mai mare frică a sa: Cea mai mare frică din subconștientul meu este de a nu fi acceptat și iubit. Ce mă bucură pe mine în momentul acesta este că am devenit conștientă de această frică și, cumva, sunt OK cu ea. Este o frică pe care noi toți o  avem, pentru că noi toți ne dorim să fim acceptați și iubiți'.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter