Andreea si Cabral - Saptamana de miere la Frankfurt

Publicat pe

Dupa Tenerife, Andreea si Cabral si-au continuat luna de miere la Frankfurt, un cadu surpriza pentru ziua de nastere a sotiei lui.

Excursia in Germania a fost o surpriza de ziua Andreei. Am anuntat-o cu doua zile inainte sa-si faca bagajele ca avem de vazut locuri noi. Impreuna cu niste prieteni am plecat inspre Frankfurt. Am avut si ceva peripetii pe drum, intampinand cateva probleme tehnice cu masina, o dubita nu tocmai prietenoasa a unor prieteni', relateaza Cabral.

Odata ajunsi la Frankfurt, tinerii casatoriti si-au luat rucsacul in spate si aparatul foto si au plecat sa descopere minunile turistice ale orasului, dar si magazinele de suveniruri si nu numai: Frankfurt e orasul bancilor si am pozat cateva sedii impresionante. Am vazut Domul din Frankfurt (Catedrala Sfantul Bartolomeu), am fost la Opera Veche, am vazut Gara si am luat la picior toate stradutele din centrul orasului. Regret ca nu am vazut si aeroportul, care e in top zece pe lista celor mai mari aeroporturi din lume. Iar o zi intreaga a fost dedicata cumparaturilor, spre entuziasmul doamnelor si spre disperarea baietilor', povesteste Andreea.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter