Andreea Tonciu, despre divorțul nașilor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Ultima oară când ne-am văzut..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Tonciu și Andrei Niculescu au fost cununați de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar vestea divorțului a căzut ca un trăznet pentru focoasa brunetă. Contactată telefonic, Andreea a realizat declarații exclusive cu privire la divorțul nașilor lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai vulcanice și directe vedete din showbiz-ul românesc, iar vedeta a fost cununată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Din acest motiv, echipa VIVA! A decis să o contacteze pe Andreea Tonciu, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' a dezvăluit, în exclusivitate, că nu se aștepta la așa ceva!

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Citește și: De ce a refuzat Andreea Tonciu să apară în emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici de la Antena Stars. Ce salariu imens a cerut

Citește și: Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”

Citește și: De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. Erau ca două surori, iar acum nu se mai suportă!

Potrivit spuselor sale, Andreea Tonciu s-a întâlnit ultima oară cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în urmă cu doar o săptămână, iar cei doi nu au arătat că ar fi ceva difeirt în viața sau în relația lor. De altfel, Andreea Tonciu ne-a mai spus și că nu știa că nașii ei de căsnicie au divorțat, aflând de la jurnaliștii care au contactat-o în ultimele câteva ore. Focoasei brunete nu îi vine să creadă că acest lucru s-a întâmplat.

Andreea Tonciu: „Nu pot să cred'

Andreea Tonciu, despre divorțul nașilor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Ultima oară când ne-am văzut..."/ EXCLUSIVAndreea Tonciu, despre divorțul nașilor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Ultima oară când ne-am văzut..."/ EXCLUSIV

„Deci eu am fost ultima oară la ei acum o săptămână și era totul ca de obicei. Eu nu am ce să comentez, pentru că nu știu dacă au divorțat, nu am citit presa. Am aflat de la oamenii care m-au tot sunat astăzi să mă întrebe diverse. Nu pot să cred!

Ultima oară când ne-am văzut cu ei (n.red.- cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp) erau foarte bine, la fel ca de obicei. Nu părea că ar fi ceva și clar nu părea că vor divorța. Nu am ce să zic mai multe, pentru că nu știu. Nu am vorbit cu ei, dar nu pot să cred așa ceva.', ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Andreea Tonciu.

Anamaria Prodan i-a fost mereu alături finei ei, Andreea Tonciu. Se știe că orice problemă ar fi avut finii Andreea și Daniel Niculescu, aceștia au apelat de fiecare dată cu mare încredere la dragii lor nași, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Și, după cum se spune în popor că „cine se aseamănă, se adună', nașa focoasei brunete a explicat, în urmă cu ceva timp, că Andreea este o persoană pe cât de sufletistă, pe atât de vulcanică și colerică.

Anamaria Prodan o susține necondiționat pe fina Andreea

” Noi avem o relaţie foarte bună, suntem o familie, ieşim des, suntem foarte apropiate.

Ea este un om extrem de bun şi sufletist, dar din păcate este foarte impulsivă şi aici are mult de pierdut. Mi s-a întâmplat să merg în diverse cercuri şi să mi se spună că fina mea este nebună, dar nu este deloc aşa. Eu sunt mândră de ea, de evoluţia ei, de sufletul ei frumos şi de prietenia sinceră pe care mi-o oferă. Andreea este un om pe care eu îl iubesc, îl respect şi îl susţin până la capăt.

E o învingătoare, e ca naşa ei, o să vedeţi voi. Trebuie să vă sfătuiesc însă să vă feriți de ea când e nervoasă, că e jale mare (râde).”, a declarat Anamaria Prodan, acum mai mult timp.

Sursa FOTO: Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter