Andreea Tonciu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce le-a făcut sorcove pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat pe

Un nou scandal a izbucnit la 'Bravo, ai stil! Celebrities', după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut sorcove pe concurente, iar Andreea Tonciu nu avut nimic de obiectat. Fetele s-au simțit jignite în urma a ceea ce a spus vedeta.

Concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' s-au supărat și pe colega lor, Andreea Tonciu care a distribuit instastory-ul prietenei sale, Bianca Drăgușanu. Bruneta sare în apărarea prietenei sale și susține că nu a fost deloc o jignire la adresa colegelor ei din emisiune.

„Nu contează ce am aprobat sau n-am aprobat. E prietena mea, m-a etichetat și din respect pentru ea am postat la mine pe Instagram. Consider că prietena mea nu a făcut o jignire. Dacă vă uitați în DEX, sorcova e ceva foarte frumos: flori împodobite. Le-a numit că sunt ca niște flori împodobite. (…) Este strict părerea ei și o respect. Ea mi-a zis că sorocova nu e o jignire. Nu vă vede altfel, a zis că vă vede ca niște sorocove pentru ă sunteți foarte colorate ', a spus Andreea Tonciu.

Citește și: Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities, jignite de Bianca Drăgușanu:”Sunt niște sorcove”/ Ce spune despre Andreea Tonciu

Vedeta le-a făcut pe concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' sorcove, iar fetelor nu le-a picat deloc bine să audă așa ceva din partea vedetei. Andreea Tonciu a încercat să-i ia apărarea prietenei sale și a declarat că ea respectă părerea pe care o are Bianca Drăgușanu. Evident, toată această situație nu a fost deloc bine văzută de concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Soțul lui Tonciu, reacție furibundă la adresa celor care o critică pe vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Mătur cu voi'

FOTO: Facebook

Andreea Tonciu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce le-a făcut sorcove pe concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'Andreea Tonciu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce le-a făcut sorcove pe concurentele de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter