Andrei Ștefănescu de la Alb Negru face dezvăluiri despre fiul său: ”Seamănă cu tati”

Publicat pe

De două săptămâni viața lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru s-a schimbat radical. Printre filmări și schimbatul scutecelor acesta a avut timp să acorde un interviu celor de la Antena Stars unde a mărturisit cât de fericit este pentru că a devenit tătic.

 

 

 

În urmă cu două săptămâni Andrei Ștefănescu a devenit tătic pentru prima oară. Iubita lui Antonia a adus pe lume un băiețel care a primit numele Ayan Andrei.

 


Printre filmări și schimbatul scutecelor acesta a avut timp să iasă și la cumpărături pentru a cumpăra ce mai e necesar bebelușului său. Astfel a avut timp să acorde un interviu celor de la Antena Stars unde a mărturisit cât de fericit este pentru că a devenit tătic.

 

„Mă simt foarte bine şi de două săptămâni mi s-a schimbat viaţa. Mulţumesc Antoniei că mă înţelege. Umblu să iau un cărucior, ceva. Fierbătorul de lapte m-a salvat. Îl iau şi eu câte puţin în braţe. Tot la mamă trage, nu la mine…

Antonia se simte foarte bine, şi-a revenit foarte bine după naştere. Copilul este foarte bine, mănâncă mult, seamănă cu tati…

Eu o să fiu în spatele lui şi o să îl coordonez, sper să facă ceva. Nu ştiu cum o să fie peste 15 ani. O să vină fetele la el. La 16, 17 ani sunt capabili băieţii de multe lucruri pentru o femeie…

Doarme cu Antonia câteva săptămâni şi apoi în pătuţul lui. Mai zbiară căteodată. Are mai multe haine ca mine, prietenii vin continuu şi îi aduc', a dezvăluit Andrei despre viața de tătic.

 

Mai mult decât atât acesta părea foarte fericit și foarte energic chiar dacă somnul nu mai e la fel de dulce ca înainte. Se pare că îi priește noua postura de tătic!

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter