Angelina Jolie, discurs remarcabil în fața Parlamentului Britanic

Publicat pe

Actrița a oferit un îndemn referitor la stoparea violenței sexuale în timpul conflictelor statale în fața Casei Lorzilor din Parlamentul Britanic.

Angelina Jolie bei einer Podiumsdiskussion während des Gipfels der African Union in Johannesburg / 120615 ***(150612) -- JOHANNESBURG, June 12, 2015 (Xinhua) -- Hollywood actress Angelina Jolie attends a panel discussion during the 25th AU Summit in Johannesburg, South Africa, on June 12, 2015. Hollywood actress Angelina Jolie, acting in her capacity as the United Nations envoy on refugee issues, on Friday called for an end to violence against women***

Starul din „Maleficent', cunoscut pentru munca sa de activism, a vorbit despre consecințele grupărilor teroriste despre care consideră că folosesc violența sexuală ca pe o armă eficientă asupra comunităților din întreaga lume.

 

Cel mai agresiv grup terorist din această lume știe ce știm noi, știe că e o armă foarte eficientă și o folosesc ca pe un punct central al terorii, modul lor de a distruge comunitățile și familiile, atacând și dezumanizând… Acest grup terorist cu care avem de-a face în Siria și Irak se folosește de viol. Ei dictează violul ca pe o politică. Este ceva dincolo de orice am văzut până acum…', a spus superba actriță.

 

De-a lungul timpului, bruneta în vârstă de 40 de ani, care este măritată cu actorul Brad Pitt, a primit mai multe premii pentru acțiunile sale umanitare, inclusiv un Academy Award, un Jean Hersholt Humanitarian Award, dar și un British damehood.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter