Angelina Jolie, în rochie de mireasă

Publicat pe

Revistele People si Hello! au publicat primele fotografii de la nunta cuplului Brad Pitt şi Angelina Jolie care a avut loc pe 23 august, la Chateau Miraval, proprietatea lor din sudul Franţei.

 

angelina2

 

Angelina a purtat o rochie din satin, de culoarea fildeşului, iar pe cap a avut un voal special, decorat cu desene realizate de cei şase copii ai săi. Partea din spate a rochiei Atelier Versace, creata de Luigi Massi, a avut de asemenea brodate desene ale copiilor care au fost cusute de designer dupa schitele celor mici.

 

Brad a ales un costum negru, accesorizat cu o cravată neagră. Pe coperta revistei People se mai află şi o altă fotografie în care Brad şi Angelina apar împreună cu cei şase copii îmbrăcaţi în alb şi negru.

 

Revista Hello!' are o copertă tot cu Angelina Jolie, iar de data aceasta a fost aleasă o fotografie în care se vede rochia din spate şi desenele copiilor pot fi vazute mult mai clar. O altă fotografie aleasă de Hello! îi surprinde pe Brad şi pe Angelina sărutându-se după ce au devenit soţ şi soţie.

 

angelina3

 

 

Foto: Hepta, People, Hello!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter