Angelina Jolie – Strălucitoare la Paris pentru promovarea “Maleficent”

Publicat pe

Angelina Jolie a început turneul de promovare a ultimului său film, Maleficent', o noua versiune a poveştii Frumoasa din Pădurea Adormită', iar primul oraş în care a ajuns a fost Parisul.

 

 ANGELINA JOLIE - PHOTOCALL DU FILM 'MALEFIQUE' A L'HOTEL BRISTOL.

 

Actriţa pare că s-a simţit bine în capitala franceză, ea apărând extrem de zâmbitoare la hotelul Le Bristol unde a fost organizat evenimentul de promovare.

 ANGELINA JOLIE - PHOTOCALL DU FILM 'MALEFIQUE', A L'HOTEL BRISTOL.

 

Frumoasa actriţă care face un rol extrem de complex în această nouă producţie Disney a purtat cu această ocazie un outfit negru, semnat Ralph Lauren, compus dintr-un corset şi o pereche de pantaloni. Dacă din punct de vedere vestimentar, Angelina a mizat pe simplitate, ea şi-a permis să aducă o notă extravagantă ţinutei sale purtând o pereche de pantofi transparenţi cu un toc extrem de elaborat.

 

 Angelina3

 

Actriţa a avut un machiaj discret, punându-şi în evidenţă ochii şi alegând un ruj roz strălucitor care i-a accentuat buzele voluptoase.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yh1lQESR9sU[/youtube]

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter