Anna Lesko, fără lenjerie intimă la Splash! Vedete la apă: "Emoție și adrenalină!"

Publicat pe

Anna Lesko a promis emoție și adrenalină când a decis să prezinte noul show de la Antena 1, Splash! Vedete la apă, și iată că oferă din plin acest lucru concurenților. La filmările pentru Splash, vedete la apă, Anna Lesko a apărut fără lenjerie intimă și, în curând, telespectatorii vor trăi și ei senzații tari, deopotrivă cu vedetele care participă la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aflată la filările unui nou sezon al emisiunii Splash! Vedete le apă, acolo unde este co-prezentatoare, Anna Lesko a ales o ținută ce lasă la vedere tot. Cântăreața a apărut îmbrăcate într-o rochie argintie, cu un decolteu generos, însă piesa de rezistență a fost crăpătura de pe picior, care mergea până în talie. Cei prezenți au putut observa astfel că Anna nu poartă lenjerie intimă!

Anna Lesko, fără lenjerie intimă la Splash! Vedete la apă: "Emoție și adrenalină!"Anna Lesko, fără lenjerie intimă la Splash! Vedete la apă: "Emoție și adrenalină!"

Din imaginile postate pe contul său se Instagram, se vede clar că lenjeria intimă lipsește. Mai mult, după o mișcare mai amplă, care a mutat puțin rochia, Anna Lesko și-a dezvăluit aproape în întregime posteriorul. Mesajele au curs lanț pe contul de socializare.

Dacă unii au apreciat-o, în special bărbații, alții i-au criticat dur apariția – în mare parte femeile.

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:’Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Ramona Olaru prezentatoare la Splash! Vedete la apă

Citește și: Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei

Câți bani a primit Anna Lesko de la Splash! Vedete la apă

Emisiunea Splash! Vedete la apă îi are ca prezentatori pe Răzvan Fodor și Ramona Olaru, dar și pe Anna Lesko. Cântăreața a fost încântată de noul proiect în care participă și a primit o sumă frumușică de la Antena 1, 4.500 de euro, potrivit cancan.ro.

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte!

Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!', a declarat Anna Lesko, după ce a semnat cu Antena 1.

Ce vedete participă la Splash! Vedete la apă

Zeci de personalități, care activează în domenii distincte, urmează să-și demonstreze abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă. 12 concurenți își vor testa limitele și își vor demonstra abilitățile concretizate în sărituri care mai de care mai spectaculoase. Curajoșii își vor învinge temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Cei 12 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă sunt:

 • Otilia Bilionera
 • Alina Pușcaș
 • Margherita de la Clejani
 • Cristi Pulhac
 • Giani Kiriță
 • Cătălin Cazacu
 • Mario Fresh
 • pălărierul Radu Itu
 • Fachiru din Periș
 • Dj Harra
 • Chelsea Gandrabura
 • Natalia Duminică.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter