Romică Țociu, la Splash! Vedete la apă: „Cea mai bună apă este şpriţul”

Publicat pe

Actorul de comedie Romică Țociu va fi, alături de Paula Chirilă, unul dintre cei doi coprezentatori ai emisiunii Splash! Vedete la apă, care este pe cale să înceapă. Deși face parte dintr-un show unde concurenții sar în apă de la distanțe mari, vedeta mărturisește că nu are o relație prea bună cu…apa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu de la Splash!, vedete la apă a mărturisit, de curând, că nu nu i-a plăcut niciodată foarte mult apa. Ba mai mult, a făcut și o glumă care a stârnit hotote de râs. Actorul a mai încercat și trecut să participe în același show, pentru poziția de salvamar.

Romică Țociu, la Splash! Vedete la apă: „Cea mai bună apă este şpriţul'Romică Țociu, la Splash! Vedete la apă: „Cea mai bună apă este şpriţul'

„Nu mă omor după apă! Cine mă cunoaşte bine, ştie că nu exagerez. Pentru mine, cea mai bună apă este şpriţul! Eu nu pot să fac ce fac ceilalţi, adică să sar de la doi metri, trei metri.

Ce să mai vorbim de cinci, că mi se taie răsuflarea. Noroc că anul acesta, alături de Paula, ne ocupăm de partea de umor a emisiunii, că altfel nu ştiu pe unde scoteam pălăria', a mărturisit Romică Țociu, potrivit Impact.ro.

Ce a mai făcut în ultima vreme Romică Țociu de la Splash!, vedete la apă

În ultima perioadă, Romică Țociu de la Splash, a avut mai multe spectacole alături de Cornel Palade, activitate care i-a lipsit foarte mult, având în vedere restricțiile impuse în pandemia de coronavirus. Dar acum, actorul spune că a redescoperit plăcerea de a avea publicul alături.

„Am redescoperit bucuria de a fi împreună, spectator şi artist, de a ne împărtăşi cele bune şi cele rele. Vara asta a fost memorabilă tocmai prin prisma faptului că ne-am întors la umor, la întâlnirea cu spectatorii şi cu subiectele zilei.

Politic nu prea i-am băgat în seamă pe mai-marii zilei. Deşi Florin Cîţu aş zice că s-a străduit să ne ofere destule subiecte de comentat.

Poate mai la toamnă să ne reorientăm, în funcţie şi de evenimentele la zi. Vom vedea! Nici partea erotică nu am ales-o, fiindcă mulţi dintre spectatorii noştri vin cu cei mici la spectacol şi nu poţi să cobori foarte tare nivelul.

Ne mai scapă câte o aluzie sau două, dar nimic mai mult. Aşa că partea socială a dus greul. Şi povestea cu COVID-ul. Spre exemplu, Cornel Palade are un număr în care vorbeşte despre experienţa întâlnirii sale cu boala şi marile avantaje pe care ţi le procură.

Cică îţi poţi cunoaşte iar soţia, poate chiar mai bine ca în primii ani. Deşi, vorba poetului, nu întotdeauna supa reîncălzită are acelaşi gust bun!', a mai declarat Romică Țociu de la Splash, potrivit aceleași surse.

Citește și: Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash!

Citește și: De ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express

Citește și: Alexandra Stan nu are voie să rămână însărcinată, momentan

Citește și: Reacția lui Gheorghe Turda, după ce au apărut înregistrările în care înjură

Romică Țociu , primele declarații despre Splash!, vedete la apă

Romică Țociu abia așteaptă să înceapă competiția, mai ales că în ultimul sezon al show-ului a fost… salvamar! Rolul său a fost de a ține sub observație concurenții, așa că îi va fi ușor să se adapteze și să facă oamenii să se simtă bine.

„Abia aştept să începem, însă am o singură condiţie: să nu mă pună cumva să sar! La frica mea de înălţime, tot ce depăşeşte maximum 1.5 metri…încep să tremure picioarele’, a mărturisit Romică Țociu de la Splash!, vedete la apă.

La rândul ei, și Paula Chirilă este nărăbdătoare să înceapă competiția: „Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Splash! Vedete la apă, un show foarte interesant şi foarte solicitant, deopotrivă, atât pentru echipă, cât şi pentru cei care participă.

De data aceasta voi fi responsabilă, alături de Romică Ţociu, cu descreţitul frunţilor. Cunosc proiectul, am mai făcut parte din el, ca şi concurent, şi îmi amintesc că a fost foarte greu pentru mine, din cauza fricii mele de înălţime.

Până la urmă am înfrânt-o şi am reuşit să sar de la 10 metri, de la ultima trambulină. Nu a fost deloc uşor şi chiar le ţin pumnii tuturor concurenţilor şi îi felicit pentru curajul de a participa.

Eu şi Romică vom fi responsabili cu buna dispoziţie şi îi vom încuraja pe concurenţi să lase fricile deoparte. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate şi mă bucur că revine la Antena 1′, a declarat Paula Chirilă.

Care sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă

Astfel, Romică Țociu de la Splash! Vedete la apă va coprezenta alături de Paula Chirilă, ajutați de prezentatorii Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan şi Dani, emisiunea la care vor participa mai multe vedete.

Printre ei se află Cristi Pulhac, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter