Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. E îndrăgostit de o româncă

Publicat pe

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. Simpaticul Rikito Watanabe, devenit faimos după participarea la „Chefi la cuțite”, este unul dintre concurenții care vor face spectacol cu săriturile lor în noul show al Antenei 1. Rikito vine din Japonia, locuiește de 8 ani în Constanța și este îndrăgostit de România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. Simpaticul japonez a făcut furori mai întâi în show-ul de cooking Chefi la cuțite, unde, deși nu a fost câștigător, a adunat un capital imens de simpatie, fiind iubit de toate echipele, dar și de publicul spectator. Acum, Rikito, poreclit Riki de colegii lui, participă la Splash! Vedete la apă și a început deja antrenamentele.

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. E îndrăgostit de o româncăCine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. E îndrăgostit de o româncă

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. Rikito Watanabe se află acum în fața unei noi provocări – Splash! Vedete la apă. Iar după cum a anunțat chiar pe contul său de socializare, concurentul a început deja antrenamentele și, după zâmbetul larg pe care îl afișează, este încrezător în forțele proprii.

Rikito Watanabe are 26 de ani și locuiește de opt ani în Constanța, unde se ocupă de un restaurant asiatic aflat la malul mării. Riki colaborează cu chef Shoji Toshihisa, care în trecut a lucrat în Japonia pentru tatăl lui Riki, fiind, de altfel, și cel de la care concurentul a învățat să gătească nu doar mâncare asiatică, ci și italienească.

De altfel, el a mărturisit că, pe lângă gastronomia românească, îi plac foarte mult și româncele… Însă acestea i-au frânt inima de fiecare dată. Iar cel mai recent exemplu este chiar Elena, colega lui de echipă de la Chefi la cuțite, de care Rikito a declarat că s-a îndrăgostit chiar în timpul emisiunii. din nefericire pentru el, elena nu i-a împărtășit sentimentele, dar între ei s-a legat o frumoasă relație de prietenie.

Citește și: Cine este Giani Kiriță de la Splash! Vedete la apă. Iubita lui e de vârsta fiicei sale

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă.Are un trecut amoros controversat

Citește și: Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă.S-a căsătorit în secret

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevărul despre viața ei amoroasă.Când va îmbrăca rochia de mireasă

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. La ce emisiune a mai participat

Riki, pregătit să cucerească juriul la Splash!

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. Rikito și-a făcut deja intrarea în forță la Splash!, unde a început deja antrenamentele. Simpaticul concurent de origine japoneză va mai avea un coleg de la Chefi la cuțite – este vorba despre Blvck Matias, și el concurent în show-ul culinar de la Antena 1. Riki a deconspirat secretul și le-a povestit fanilor săi de pe Instagram cum decurg lucrurile.

„Bună ziua, bună ziua, diamantelor! Deci am luat invitație la «Splash! Vedete la apă» (vă mulțumesc frumos @antena1_oficial). Și am făcut două zile de training, am făcut prima dată jumping în apă. Dar am făcut mai bine decât am crezut eu. (…) Sunt la ultimul grup cu @blvckmatias, a scris Riki.

Cum a devenit faimos la Chefi la cuțite

Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. Simpaticul concurent de origine japoneză, în vârstă de 26 de ani, a devenit cunoscut datorită show-ului chefi la cuțite. Atunci, nu doar că i-a impresionat pe chefi cu preparatul său din audiții, ci i-a și făcut să râdă în hohote. Cu româna lui stricată, dar extrem de simpatic, Riki a făcut un adevărat show de stand-up involuntar în audiții. Însă nu pentru asta a primit cuțitele, ci pentru preparatul său delicios, al cărui nume i-a făcut din nou pe chefi să izbucnească în râs.

Concurentul i-a impresionat pe chefi cu preparatul său de inspirație chinezească. Când le-a povestit însă cum se numește – pui salivă (în engleză, mouth watering chicken – a stârnit hohote de râs nestăpânite. Că preparatul său s-a dovedit a fi unul care te face să-ți lase gura apă au dovedit-o și cuțitele primite de la chefi. Ulterior, Rikito a devenit sarea și piperul competiției, atât umorul său involuntar, cât și altruismul și spiritul de echipă transformându-l rapid în preferatul tuturor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter