Anna Lesko, super sexy pe Instagram. Fanii au pus-o la zid pentru o fotografie incendiară: „Abţine-te, suntem în postul Sfintelor Paşti!”

Publicat pe

Cele mai multe fotografii postate de Anna Lesko pe Instagram arată de parcă ar fi desprinse dintr-o revistă pentru bărbaţi. Cântăreaţa primeşte, de fiecare dată, sute de comentarii – unele de apreciere, din partea bărbaţilor majoritatea, altele – de critică, din partea femeilor care nu susţin publicarea unor astfel de poze alături de cele cu băieţelul ei.

 

Apariţiile Annei Lesko sunt dintotdeauna controversate. Nu mai este un secret pentru nimeni că blondei îi place să pozeze cât mai provocator, asta deşi nu a acceptat niciodată propunerea de a apărea complet dezbrăcată, nici măcar atunci când pictorialele în revista cu iepuraşi erau o modă printre vedete.
În schimb, cântăreaţa se foloseste de contul său de Instagram pentru a se arăta fanilor cât mai goală şi în ipostaze îndrăzneţe, conştientă fiind că fiecare fotografie a sa va fi intens comentată.

Ultima postată a stârnit reproşurile celor mai credincioşi dintre fanii care îi urmăresc fiecare mişcare.
„Abţine-te, suntem în postul Sfintelor Paşti!', i-a scris unul dintre fani şi, culmea, un bărbat fiind.
În schimb, femeile au fost şi mai critice cu poza Annei şi i-au atras atenţia că are un copil de care ar trebui să ţină cont când decide să publice astfel de „fotografii porno'.
„Dacă nu mai merge cu cântatul, ai trecut la postări sexy!', este de părere un alt fan.
Unora dintre ei, Lesko le mulţumeşte pentru sugestii, pe alţii îi ignoră, pe principiul „Câinii latră, ursul trece!'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter