Anne Hathaway a făcut publică prima fotografie cu fiul său

Publicat pe

După aproape un an de la nașterea băiețelului ei, Anne Hathaway a decis să le facă cunoștință admiratorilor de pe rețelele de socializare cu minunea ce a apărut în viața ei anul trecut. 

 

 

Actrița Anne Hathaway a postat ieri pentru prima dată pe rețelele de socializare, o fotografie cu micuțul ei în vârstă de numai 11 luni. Ce-i drept bebelușul este surprins cu spatele, însă Anne se pare că nu vrea să facă parte din grupul mămicilor celebre care își ascund copiii de camera foto.

Micul Jonathan apare îmbrăcat în pijamale, urmărindu-și mama în timp ce ținea un discurs despre concediul parental platit, în cadrul Națiunilor Unite.  Anne a ținut acest discurs în cursul zilei de 8 martie.

 

 

Fotografia este prima ca fiind oficială, întrucât lumea deja a avut ocazia să îl vadă pe copilul actriței. Aceasta a fost surprinsă de mai multe ori de paparazzi, una din ocazii fiind în luna octombrie a anului trecut când Anne și-a scos băiețelul într-un loc de joacă.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram, Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter