Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: "Nu vrem să mai trăim în concubinaj!"

Publicat pe

După șapte ani împreună, Alex Velea este pregătit să facă nuntă cu Antonia, mai ales că artista a reușit să divorțeze, în sfârșit, de tatăl fetiței sale și acum nu mai au nici un obstacol. Alex Velea susține că s-a săturat de viața în concubinaj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La câteva luni de la divorțul Antoniei de italianul Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale, Maya, Alex Velea a devenit nerăbdător ca artista să devină soția lui și în acte. Au împreună doi băieți și Alex simte că este momentul să oficializeze relația.

Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: "Nu vrem să mai trăim în concubinaj!"Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: "Nu vrem să mai trăim în concubinaj!"

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj', a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Însă, după atâția ani de așteptare, Alex și Antonia își doresc o nuntă cu mulți invitați, ceea ce nu este posibil în acest moment.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim', a explicat artistul.

Citește și:

Daria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi?Dezvăluirile făcute de vedetă

Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale’/ EXCLUSIV

Costi Diță, primele declarații înainte de noul sezon „Pe bune’:„Vreau să fac echipă cu Adrian Minune și Simona Halep’/ EXCLUSIV

Alex Velea, Antonia, copiii lor și toată familia au avut COVID-19

Alex Velea a recunoscut că el și întreaga familie au avut COVID-19. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit.

Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei', a dezvăluit el.

Întrebat dacă vrea să se vaccineze, artistul a spus că o să facă acest lucru 'dacă e nevoie'. Deocamdată, se bazează pe imunitatea câștigată după videcare, el fiind diagnosticat în decembrie, anul trecut.

Abia în 2019, Alex Velea a fost recunoscut drept tată al băieților

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au avut împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor.

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter