Daria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi? Dezvăluirile făcute de vedetă

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a promis că va face dezvăluiri incendiare despre ce se petrece în viața ei, asta după ce au apărut imaginile în care blondina este tumefiată și abia poate merge, din cauza bătăii primite de la Alex Bodi. Cu toate că și-a sfătuit fanii să „rămână aproape’, a trecut aproape o zi de când blondina își ține fanii cu sufletul la gură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată că în urmă cu doar câteva minute, Bianca Drăgușanu a postat pe InstaStory două fotografii cu Daria Radionova, pe care a descris-o drept „prostituata de Londra'.

Să fie Daria Radionova motivul pentru care Bianca Drăgușanu a fost bătută?

Daria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi? Dezvăluirile făcute de vedetăDaria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi? Dezvăluirile făcute de vedetă

În fotografiile postate se vede și o parte din brațele lui Alex Bodi, semn că acesta ar avea o amantă.

Mai mult, în fotografiile pe care Bianca Drăgușanu le-a postat cu Daria Radionova apar și brațele lui Alex Bodi.

După ce ziua precedentă spunea că va dezvălui fanilor detalii șocante din viața ei, aceasta a amânat momentul, iar în schimb a preferat să posteze fotografii cu fosta iubită a lui Alex Bodi.

Citește continuarea pe redacția.ro

A șters fotografiile după 10 minute

La doar câteva minute de la postarea fotografiilor pe Instagram, Bianca Drăgușanu s-a răzgândit și le-a șters instant, semn că scandalul cu Alex Bodi continuă.

Ce spunea vedeta ieri

Hello, everyone! Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu mine pentru că urmează să fac dezvăluiri incendiare. Urmează să dau toate măștile jos și tooți ochelarii jos ca să vă dați seama ce se întâmplă real în viața mea, pentru că știu că sunt foarte mulți care ma apreciați și care vă dați cu părerea despre viața mea și despre ce fac eu. Sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Chestia pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie și cel mai important factor din viața mea este Sofia, care ea merită să aibă o mamă fericită, bună și frumoasă și activă. Deci am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărate, care are un pic de dramă, stați aproape‘, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fetița alături de Alex Bodi și Victor Slav! Sofia a împlinit 4 ani

Paparazzi Cancan i-au luat-o înainte faimoasei blondine și au publicat imagini în care Bianca Drăgușanu apare cu fața tumefiată și abia se ține pe picioare, semn că bătaia primită de la partenerul ei a fost la un pas de a o trimite direct pe patul de spital.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter