Kamara dă în judecată un fost concurent la Vocea României! Totul a pornit de la o serie de jigniri cu tentă rasială

Publicat pe

Kamara a fost, recent, atacat dur de un fost concurent la Vocea României, după ce a avut un conflict cu un internaut care l-a transformat pe artist în ținta unor atacuri rasiale oribile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara s-a confruntat de curând cu unul dintre cele mai alarmante fenomene din mediul online și nu numai – bullyingul. Artistul a fost jignit de către un internaut pe motive rasiale și, în cele din urmă, perfect justificat, a luat măsuri.

Internautul a folosit un limbaj greu de reprodus, comparându-l pe Kamara, printre altele, cu un animal și ținând să sublinieze că… 'eu sunt alb și sunt român, e simplu White and Proud'. Drept urmare, artistul a raportat utilizatorul la Facebook, iar contul acestuia a fost închis în urma acestui incident.

„Într-o țară civilizată nu puteai mima cântatul”

Lucrurile nu s-au oprit însă aici, deoarece un fost concurent la Vocea României, Ștefan Știucă (a ajuns până în semifinalele sezonului 7), amic cu individul care l-a jignit pe Kamara, a trecut la atac, deranjat de deznodământul întregii situații.

Kamara dă în judecată un fost concurent la Vocea României! Totul a pornit de la o serie de jigniri cu tentă rasialăKamara dă în judecată un fost concurent la Vocea României! Totul a pornit de la o serie de jigniri cu tentă rasială

„Nu ți-e, băi antitalentule, rușine? Lasă omul în pace, că nu e nimeni obligat să te halească cu japca, te crezi în America? Dacă erai într-o țară civilizată, nu puteai mima cântatul și vedetismul, băi videochatistule, asta n-are legătură cu nicio culoare, ci strict cu tine. Infect mod de a te băga în seamă, penibilă postare de răzbunare împotriva unui om de rând care nu-i obligat de vreo lege să te suporte”, i-a scris fostul concurent la Vocea României.

Citește și:Nicușor Dan a declarat că e posibil să nu mai avem târguri de Crăciun și Paște: „Direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”

Rasismul, de neoprit în mediul online

După ce a fost întrebat de prietenii virtuali ce a declanțat aceasă reacție, Ștefan Știucă s-a dezlănțuit din nou, făcândul pe Kamara, în comentarii, țigan!

'Face iureș (Kamara, n. red.) că l-a făcut un prieten maimuță sătul fiind de reclamele lui plătite care-i tot apăreau pe Facebook. Îl postează pe băiatul ăla, sună la muncă la el, i-au închis FB. Kamara, te anunț pe această cale că te scuip când te văd, sunt curios unde mă postezi', a comentat Ștefan Știucă, iar valul de comentarii rasiste au umplit postarea sa.

Kamara, decis să-l dea în judecată

Deși, probabil nu e prima oară când se confruntă cu atacuri rasiste, până și Kamara a fost uimit de virulența celor doi.

'Ce mă deranjează cel mai mult este că cei care mi-au trimis asemenea mesaje spun că sunt 'Om de profesie'. Iar apoi mă înjură că sunt negru… Culmea, mă înjură niște oameni care stau toată vara la mare să se bronzeze, să se înnegrească… Lăsând gluma la o parte, situația este penibilă, este jenantă și mă miră să văd cât de mult rasism mai există. Nu înțeleg de ce, chiar nu pot să înțeleg. Culoarea pielii ne definește ca oameni?', a mărturisit Kamara pentru Wowbiz.

Artistul este decis ca, de data aceasta, să nu lase lucrurile așa, urmând să-l dea în judecată pe Ștefan Știucă.

'Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmații îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată. Îl voi obliga să plătească daunele pe care le voi cere… El spune că este artist, se afișează cu Horia Brenciu, cu vedete de pe la noi… Iar dacă este artist și gândește așa mi se pare extrem de grav, de aceea am decis să îl dau în judecată. Mai ales că lansează și zvonuri false și mă numește în toate felurile, îmi amestecă copilul în răfuiala cu mine…', a mai spus Kamara pentru sursa citată.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: „Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter