Antonia intră în echipa Kanal D

Publicat pe

Antonia va fi unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii KIDSing, ea urmând să îi aibă alături pe Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, în timp ce actorul Dan Bordeianu şi Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen, vor fi  prezentatorii celui mai spectaculos concurs muzical pentru copii din România.

 

Juriu KIDSing

 

Este o mare provocare! E greu sa fii pe scena, este greu sa emotionezi un public atat de numeros, dar este mai greu sa traiesti emotiile fiecarui copil care canta in fata ta. Sunt mama si stiu ca fiecare copil este special prin el insusi! Cum pot sa aleg doar unul?', a declarat Antonia.

 

Atat in Auditii, cat si in Gale, cei trei membri ai Juriului vor impartasi concurentilor din experienta lor si  ii vor cunoaste pe micii cantareti nu numai sub lumina reflectoarelor, ci si in culise, alaturi de cei care au venit sa ii sustina,  fie ca e vorba de parinti, frati sau prietenii acestora.

 

  Prezentatori KIDSing1

 

KIDSing este un format international pentru toata familia, cel mai spectaculos concurs de muzica pentru copii cu varstele intre 5 si 14 ani. Câştigătorul va primi un premiu de 20.000 de euro si va fi lansat pe piata muzicala printr-o campanie similara cu cele realizate pentru artistii consacrati.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter