Antonia şi Corina au cântat pentru câştigătorii concursului Ia-ţi vara în cap

Publicat pe
Antonia şi Corina au cântat pentru câştigătorii concursului Ia-ţi vara în cap Antonia şi Corina au cântat pentru câştigătorii concursului Ia-ţi vara în cap

Antonia și Corina, artistele pop ale momentului în România, au întâmpinat cele trei echipe norocoase care au pornit la drum în cadrul competiţiei „Ia-ţi vara în cap” la un super party. În atmosfera din Oxygen Club, cele două vedete au premiat echipa VIP a verii, PepC.

De la Sibiu până la Orșova, din Vatra Dornei până în Constanţa, cele trei echipe finaliste ale competiției „Ia-ți vara în cap' – PepC, PepsinoGen şi Ninja Summer – au străbătut România timp de 7 zile, reuşind să obțină tot ceea ce au avut nevoie doar cu doze de Pepsi. Echipele au pornit în aventura verii pe 30 iulie, la volanul a trei SUV-uri Opel Mokka, cu portbagajul plin cu doze Pepsi.

O săptămână au experimentat ce înseamnă o vară WOW cu Pepsi și au descoperit că pot obține orice cu Pepsi, de la mâncare și cazare, la brățări colorate, pitici de grădină, intrari la salina Turda, tubing, kiting, lecții de condus tractorul, transport cu bacul pe Dunăre sau tenis cu celebrul Tanțe Fleancu. Echipa PepC a adunat cel mai mare punctaj în concurs, realizând cele mai multe tranzacţii cu Pepsi, fiind urmată de echipa PepsinoGen şi Ninja Summer.

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter