Apariția lui Kate Middleton la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry la mai puțin de o lună după ce a născut al treilea copil

Publicat pe de Oana Pantazi

Apariția lui Kate Midddleton la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry a fost una dintre cele mai vânate, Ducesa de Cambridge devenind mamă acum mai puțin de o lună. Iată cât de bine arată!

Mămica regală Kate Middleton se află la prima apariție în public de când a născut, iar sosirea ei la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle a fost una dintre cele mai așteptate, atât de către public, cât și de către presa din lumea întreagă. Așteptarea a meritat, fiindcă Ducesa de Cambridge a arătat impecabil, fiind greu de imaginat că, acum nici o lună, aceasta a devenit mamă pentru a treia oară.

Pe 23 aprilie, Kate Middleton l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al familiei, Prințul Louis, și încă de atunci – la doar câteva ore după naștere, Ducesa a ieșit să-l prezinte mulțimii pe nou-născut – arăta impecabil pentru o proaspătă mămică.

Astăzi însă, la nunta cumnatului ei Harry cu Meghan Markle, Ducesa de Cambridge, care în biserică a stat alături de socrul ei, Prințul Charles, și de Camilla, Ducesa de Cornwall, a afișat o ținută impecabilă.

Apariția lui Kate Middleton la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry la mai puțin de o lună după ce a născut al treilea copilApariția lui Kate Middleton la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry la mai puțin de o lună după ce a născut al treilea copil

Kate Middelton, apariție deosebită la nunta Prințului Harry

Kate a ales un outfit de culoare galben-pal, extrem de stylish, la care a asortat o pălărie în aceeași nuanță, și a zâmbit pe tot parcursul evenimentului. Ținuta purtată de Ducesă a fost creată de unul dintre designerii săi favoriți, Alexander McQueen, designer care i-a creat și rochia de mireasă, la care a asortat o pereche de pantofi Jimmy Choo și pălărie Philip Treacy, iar rezultatul a fost fabulos.

Prințul Harry, la fel ca fratele său, a purtat uniformă militară. Întreaga familie, mai puțin micuțul Prinț Louis, a fost, de altfel, implicată activ în eveniment – Prințul William fiind cavalerul de onoare al fratelui său (care a avut același rol când el s-a căsătorit cu Kate), în timp ce Prințul George a fost paj, iar mica Prințesă Charlotte, domnișoară de onoare. 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă