Apel disperat de la fosta soție a lui Mihai Constantinescu: "Vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe!"

Publicat pe

Vestea că Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică ușoară autohtoni, a suferit două stopuri cardiace, însoțite de o hemoragie cerebrală, a mâhnit o țară întreagă. Din păcate, veștile despre moartea lui, vehiculate atât în presă, cât și pe site-urile de socializare nu fac bine familiei sale. Tocmai de aceea, fosta soție a interpretului, Mihaela Constantinescu, a făcut un apel disperat în acest sens…

După ce, în dimineața zilei de 13 mai, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardiac, urmat de încă unul și o hemoragie cerebrală, după ce a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, veștile despre moartea iminentă a artistului s-au înmulțit. Din păcate, o parte a presei a contribuit din plin la această stare de fapt, lansând în eter știri false… În timp ce fanii artistului au trimis mii de mesaje de sprijin, au fost și mulți care, induși în eroare de zvonuri, au transmis condoleanțe familiei! Acesta este motivul pentru care Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, a transmis un apel pentru toți cei care îi iubesc pe Mihai Constantinescu: 'Mihai este mai bine, vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe', a scris aceasta pe pagina ei personală de Facebook.

În ce stare se află acum artistul

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că artistul, care în afara celor două stopuri cardiorespiratorii și a hemoragiei cerebrale, mai are la activ două operații chirurgicale complicate la inimă, se află în continuare la Spitalul de Urgență Floreasca, însă este stabilizat.

 „Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea', a declarat Simona Secrier.

Chiar dacă prognosticul este în continuare rezervat, Mihai Constantinescu are nevoie acum de toată energia bună a celor care îl iubesc, și nu de mesaje de condoleanțe!

Foto: Facebook

Apel disperat de la fosta soție a lui Mihai Constantinescu: "Vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe!"Apel disperat de la fosta soție a lui Mihai Constantinescu: "Vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe!"

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter